DUBRAVAŠI POBJEDOM OTVORILI SEZONU…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel pobjedom su otvorili novu sezonu u 3.HNL zapad. Na gostovanju kod Maksimira momčad Davora Matića pogotkom Josipa Krajine u 34.minuti slavila je minimalnu ali zasluženu pobjedu 1-0. Po velikoj vrućini Dubravaši su odigrali odličnu utakmicu iako su od od 47.minute igrali s igračem manje zbog isključenja kapetana Adela El Saleha (dva žuta kartona).

” Znali smo da će biti teška utakmica, ali smo zasluženo pobjedili što je nam u ovom trenutku bilo najvažnije. Nakon ove pobjede dobit ćemo sigurnost i vjeru da dečki mogu dobro igrati. Čestitam svojima igračima na pobjedi. Imamo perspektivnu ekipu koja će igrati sve bolje”…kazao je nakon susreta trener Dubrave Tim Kabel.

Domaćini su nakon isključenja El Saleha pokušali stići barem do boda, ali udarci koji su išli u vrata Dubrave zaustavio je raspoloženi Deni Kakša.

” Prva utakmica koja je bila derbi. Pogreškom našeg igrača Hodaka gosti su stigli do pogotka i prednosti koju su znalački obranili i s igračem manje. Mi smo napadali i nismo uspijeli postići pogotak, ali tako je to u nogometu. Kada nezabiješ, primiš, a nama ostaje da se okrenemo slijedećoj utakmici. Čestitam Dubravi TK na zasluženoj pobjedi”..riječi su domaćeg trenera Rajka Vidovića.
Max-Dub 2

MAKSIMIR – DUBRAVA TIM KABEL  0-1

Stadion NK Trnje. Gledatelja 200.
Sudac: Igor Rajko (Poreč)
Strijelci: 0:1 Krajina (34)

Maksimir: Brkić, Valković, Rebernjak (od 67. Glasnović), Jakelić, Skrbin, Krznar (od 81. Šandor), Nakić, Tabaković, Hodak (od 56. Ćibarić), Valenta, Kovačić. Trener: R.Vidović
Dubrava Tim Kabel: Kakša, Kelemen, Brcković (od 86. Berišić), Krajina (od 81. Juranović), El Saleh, Abramović, Baučić, Vozetić (od 90. Čopec), Kolak, Hezler, Mioković. Trener: D.Matić
Dub kod max

U slijedećem kolu Dubrava Tim Kabel će ugostiti Zagorec iz Krapine.