U DEBIJU POGODIO ZA TRI BODA….

Dubrava Tim Kabel je pogotkom dvadesetogodišnjeg Josipa Krajine stigla do prve pobjede u premijernom nastupu 3.HNL zapad. Dečko iz Bizovca koji je ovo ljeto stigao na Klaku iskoristio je nepažnju domaće obrane i pogodio gol domaćeg vratara Selmira Brkića.

”Sretan sam zbog pogotka koji nam je donio tri boda. Pripremali smo se na pobjedu, a trener nam je prije utakmice rekao da neće biti tragedija ukoliko izgubimo, a damo sve od sebe. Mislim da smo bili kvalitetnija momčad od Maksimira i da smo mogli i uvjerljivije pobjediti’‘…kazat će Krajina koji je nogometnu karijeru gradio kroz NK Osijek i Akademiju ”Krpan-Babić”. Zanimljivo da je proteklu sezonu nastupao za Vukovar (prvi dio) i Crikvenicu (drugi dio).
Josip Krajina

Stigao je u Dubravu na preporuku prijatelja i vjeruje da će svojim igrama skrenuti pozornosz nogometne javnosti.

”Sretan sam što sam stigao u Dubravu Tim Kabel, u vrlo kvalitetnu ligu za nas mlađe igrače koji možemo kroz ovu ligu napredovati i krenuti prema višem rangu. Ovo mi je prvi službeni gol, a drugi u dresu Dubrave (zabio u prijateljskom susretu protiv Udarnika). Imamo puno mladih igrača, a iskustvom nam puno pomažu Adel El Saleh i Domagoj Abramović. Vjerujem da ćemo nastaviti dobro igrati i pobjeđivati”…zaključio je Krajina koji je u debiju za ”ljubičasti” dres postigao pogodak i najavio puno razloga za svoje i zadovoljsvo navijača Dubrave Tim Kabel.