”OLUJA 2016” HAJDUKU, DUBRAVA DRUGA…

U sjećanje na vojno-redarstvenu operaciju Oružanih snaga RH „Oluja“, kojom je završen Domovinski rat, NK „Dubrava Tim Kabel“ na ŠRC Grana-Klaka u Dubravi organizirala je jubilarni 10. Međunarodni memorijalni turnir „Oluja ’95.“ za uzrast U-10, 2006. i mlađe godište. Na turniru je nastupilo 16 momčadi iz Hrvatske i Slovenije.

Drugu godinu zaredom naslov pobjednika pripao je Hajduku iz Splita koji je u finalu bio bolji od Dubrave nakon izvođenja deveteraca (3-2). Poslije 30 minuta igre bilo je 1-1. Sjajno organiziran turnir pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja, Gradske skupštine i Grada Zagreba na finalnu utakmicu privukao je veliki broj gledatelja.
TRIBIINE

REZULTATI ZAVRŠNICE:

Četvrtfinale;

Dinamo-Lokomotiva 1:0
Hajduk-Rudar Labin 3:0
Dubrava Tim Kabel – Ponikve 1:0
Rijeka-Slaven Belupo 1:0

Polufinale:

Dinamo-Dubrava Tim Kabel  0:1
Hajduk – Rijeka  1:0

Za 3.mjesto:

Rijeka-Dinamo 1:3,

Finale:

Dubrava Tim Kabel – Hajduk 2:3 (1:1)

Dubrava Tim Kabel: Cik, Glasnović,Tunjić, Pavić, Sertić, Terihaj, Djokić, Radas, Karadakić, Aralica, Šest, Dvoravić,Čuk, Barberić, Šimunović, Klarić.Trener: D.Šantek
Hajduk: Biočić, Parmać, Krstanović, Dragaš, Ivković, Hodak, Đerek, Kuzmanić, Orlić, Perković, Skelin, Šiško, Škarpa. Trener: D.Vušković

foto:Krešimir Galić

foto:Krešimir Galić

Najbolji strijelac: Ante Dragaš (Hajduk, 8 golova)
Najbolji igrač: Branko Pavić (Dubrava Tim Kabel)
Najbolji vratar: Marin Biočić (Hajduk)
Fair Play: NK Rudar Labin
Klinci 5

Pohvalio bih organizatore koji su se jako trudili oko naše ekipe i cijelog turnira. Mislim da smo bili tokom cijelog turnira dobri, a u finalu smo morali igrati bolje. Bili smo u grču i strahu što mi nije drago. Imali smo na kraju sreće i drago mi je da smo ponovili rezultat od prošle godine. Bilo bi lijepo kada bi bilo što više ovakvih turnira”..kazao je nakon finalne utakmice trener Hajduka Daniel Vušković.

Dubrava Tim Kabel pod vodstvom trenera Darka Šanteka napravila je odličan rezultat pokazavši da se u Dubravi stvara odlična generacija koja se igrama svrstala rame uz rame s našim prvoligašima koji imaju vrhunske uvjete, pa se i trener Šantek nada da će slijedeća ”Oluja” biti na obnovljenoj Grana Klaki ” Mi bolje uvjete rada čekamo jako dugo. Svaki ovaj turnir je obećanje da kreće obnova Klake, a nadam se da će to sada biti i konačno što bi nam omogućilo bolji rad, a onda i rezultati neće izostati. Ovo je veliki uspjeh našeg kluba. U finalu smo dobro parirali, a penali su lutrija. Iznjedrila se velika četvorka našeg nogometa u Dubravi gdje smo mi u društvu Dinama, Hajduka i Rijeke. Ostaje taj žal za finalom gdje smo mi ipak imali manji fond igrača što se na kraju i osjetilo. Čestitke Hajduku i našoj ekipi na sjajnom turniru”
Klinci 3
Klinci 2
hAJDUK