MIOKOVIĆ: ”BOD U SISKU REALAN UOČI DERBIJA”….

Vratili su se Dubravaši neporaženi iz Siska što je bio osnovni cilj uoči gostovanja kod Segeste. Susret koji imao sve ono što može nogomet ponuditi, a to je neizvjesnost i na kraju rezultat koji se čini realnim što ističe i pouzdani veznjak ”ljubičastih” Petar Mioković.

” Loše smo ušli u utakmicu gdje su domaćini imali šanse za postići pogodak, a malo nas je i sreća pomazila. Kasnije smo se oslobodili i pogotovo nakon isključenja njihovog igrača imali u završnici prilike da čak osvojimo i sva tri boda. Ipak mislim da je neodlučeni rezultat najpravedniji”.

Brzo se zatvara poglavlje iz Siska jer Dubravu Tim kabel već u srijedu očekuje gostovanje u Svetoj Klari kod domaćeg Poleta u 2.kolu kupa ZNS-a. Nakon toga već u subotu na Klaku dolazi Vinogradar po mnogima najbolja momčad 3 HNL Zapad.

” Ovaj bod iz Siska će nas dodatno ohrabriti, a mi smo svjesni činjenice da imamo kvalitetu u napadu, pa kad igramo i slabije možemo nešto izvući. Vinogradar je favorit u toj utakmici, ne samo u našem susretu već u cijeloj ligi, ali mi će mo dati sve od sebe u toj utakmici”..zaključio je Mioković.