DUBRAVAŠI SRUŠILI I VINOGRADAR…

U derbiju 6.kola 3 HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel svladali su Vinogradar iz Mladine 2-1 i tako ostali usamljeni na drugom mjestu s bodom manje od vodećeg Krka. Iako su se prije susreta mnogi pribojavali respektabilnog gosta koji ima najveće ambicije izabranici Davora Matića pokazali su još jedanput da favorita nema i da igra samo teren na kojem su prezentirali igru dostojnu četvrte ovosezonske pobjede.

Odličan ulazak u utakmicu kuliminirao je pogođenom stativom Mirka Baučića, a nakon ubacivanja Domagoja Abramovića mladi Ivan Vozetić već u 5.minuti donosi radost navijačima Dubrave Tim kabel. Gosti su uspijeli stići do izjednačenja u 28.minuti kada je Antonio Mišura bio najsnalažljiviji u domaćoj obrani. U nastavku susreta gledali smo otvorenu igru, a Dubrava Tim kabel je do pobjedonosnog pogotka stigla u 86.minuti kada je sudac Igor Marić iz Siska igranje rukom jednog igrača Vinogradara okarakterizirao kao 11-erac koji je uspješno realizirao Abramović. U završnici je bilo prigoda da se stigne i do trećeg pogotka, ali to je sada manje važno.
vin-1

” Dečki su dali sve od sebe i pokazali da su danas bili bolja ekipa i da smo zasluženo pobjedili. Pokazali smo jedan odličan nogomet i da ovaj naš rezultat nije slučajnost. Trebamo nastaviti i dalje ovako raditi i ja se nadam novim pobjedama’‘..kazao je trener Dubrave Tim kabel nakon susreta.

DUBRAVA TIM KABEL – VINOGRADAR   2-1  (1-1)

ŠRC Grana Klaka. Gledatelja 250.
Sudac: Marić (Sisak)
Strijelci: 1-0 Vozetić (5), 1-1 Mišura (28), 2-1 Abramović (86-11m)

DUBRAVA TIM KABEL: Kakša, Kelemen (od 66.Čopec), Marić, Brcković (od 90. Čečura), El-Saleh, Juranović, Baučić, Abramović, Vozetić (od 85. Berišić), Mioković, Šporčić.
VINOGRADAR: Bašić, Jeftić, Ljubojević, Prša (od 55. Ristovski),F.Šćrbec, Poljak, Prijić (od 55. L.Šćrbec), Dalić, Ibriks (od 78: Špehar), Štuelc, Mišura.
vin-4

Utakmicu je tek zasjenila ozljeda gležnja Mihaela Kelemena, ali se nadamo da će ”Kele” biti spreman za gostovanje kod HAŠK-a slijedeće subote.