Perković ” Važniji nam je Jadran, u Klari prilika i juniorima”

Nogometaši Dubrave Tim kabel u iduća dva tjedna ulaze u ritam od dvije utakmice tjedno. Već sutra (srijeda, 16.30) očekuje ih gostovanje u Sv.Klari kod domaćeg Poleta u okviru 1.kola kupa ZNS-a. U subotu slijedi gostovanje u Poreču kod Jadrana u 6.kolu 3.HNL Zapad, a iduće srijede Dubravaši su domaćini Zagrebu, nakon čega će uslijediti gostovanje u Sisku.

”Mi nismo bez ambicija u kupu, ali nam je u ovom trenutku puno važnija utakmica u subotu u Poreču tako da ćemo za utakmicu u Klari odmoriti nekoliko igrača, a priliku će uz one koji manje igraju zasigurno dobiti i poneki junior. Svaka utakmica je bitna i bez obzira u kojem sastavu nastupimo mi smo kvalitetniji i moramo proći u iduće kolo. Sada nam slijedi serija teških utakmica, ali ni jedna momčad nije za potcijeniti i za nas jednostavno nema lakih suparnika”...kaže trener Dubrave Tim kabel Boris Perković.

Polet je u prva dva kola 2. zagrebačke lige upisao dvije pobjede i na tragu prošlogodišnje utakmice u istom natjecanju kada je Dubrava Tim kabel slavila s minimalnih 1-0 pred Dubravašima je po teškim vremenskim prilikama i terenu vrlo zahtjevna utakmica.