Šporčić ”U subotu se vraćamo pobjedama”

Dubrava Tim kabel će u subotu (14.30 – Sesv.dolina) ugostiti Udarnik iz Kurilovca u 13.kolu 3.HNL Zapad. Nakon nesretno izgubljena dva boda u Vrbovcu momčad Borisa Perkovića nada se šestoj ovosezonskoj pobjedi. Nakon zadobivene ozljede leđa u utakmici protiv Vinogradara sjajni stoper Andrej Šporčić vraća se na teren ”Propustio sam utakmicu u Vrbovcu jer sam morao mirovati i kroz masažu nastojao biti spreman za ovu utakmicu. Čuo sam da su dečki odigrali jako dobro i šteta je što nismo osvojili tri boda. Nismo imali ni sreće u posljednje dvije utakmice pa smo zbog toga ostali bez većeg broja bodova”…kaže Andrej na početku razgovora za kojeg mnogi tvrde da je jedan od najboljih stopera u ligi ”Trudim se najbolje što mogu. Moja igra ovisi i od mojih suigrača u obrani, a moram reći da imamo odličnu atmosferu unutar momčadi. Meni je ovo druga sezona u Dubravi Tim kabel i uz posao koji radim nemam namjeru tražiti drugu sredinu”

Karijeru je započeo u HAŠK-u, nastavio u Dinamu, a nakon problema s ozljedama nogometu se vratio u Jarunu ”Prošlogodišnji trener Davor Matić me doveo iz Jaruna i njemu mogu najviše zahvaliti”

Udarnik je novak u ovoj ligi, a trenutno ima bod više od Dubravaša, ali isti (pet) broj pobjeda ”Igrali smo s njima prošle godine prijateljsku utakmicu i dobili, ali radi se o kvalitetnoj momčadi. Sigurno će biti teška i tvrda utakmica, kao i svaka u ovoj ligi gdje su klubovi poprilično izjednačeni. Većinom pobjeđuju domaćini, pa se i mi nadamo da bi se pobjedama mogli vratiti u subotu”.

Ulazimo u posljednju četvrtinu prvog dijela sezone, a pitali smo Andreja što bi ga zadovoljilo posljednjih pet utakmica ” Naravno što više bodova. Idemo iz utakmice u utakmicu. Mala je bodovna razlika, a naravno da se nadamo ostanku u gornjem dijelu lige”.

Match

Rudar Labin Vrapče

1 - 0

13. Match Day

28/10/2017, 14:30

Labin