Juranović ”Teško mi se rastati od kluba, s novim motivom idem dalje”

Nakon posljednjeg susreta protiv NK Špansko i uvjerljive pobjede 4-0 službeni spiker je pozvao gledatelje da pozdrave Dragan Juranovića koji je s 15 pogodaka ove polusezone najavio svoj odlazak u viši rang natjecanja, a njegov novi klub biti će poznat u slijedećim danima

”Motiv mi je bio da igrački idem stepenicu više, a moja igra i golovi nisu bili mogući bez momčadi. Moram zahvaliti suigračima, trenerima i upravi kluba koji su bili uz mene. Vjerujem da sam zaslužio ovo što sam postigao, a sada ostaje sve na meni da se dokažem da mogu igrati na višem nivou. Teško mi se rastati od suigrača s kojima sam povezan, ali jednostavno moram pronaći novi motiv u svojoj karijeri”..kazao je Dragan koji će nakon brata Josipa koji je prije tri godine prešao u Hajduk ove zime napustiti Grana Klaku.

Juranović je obilježio ovu polusezonu jer postigao pola svih pogodaka momčadi trenera Borisa Perkovića, a osvrnuo se i na osvajanje šestog mjesta ”Loše smo krenuli u sezonu, ali iz utakmice u utakmicu smo se dizali i ovaj plasman je realan za našu momčad. Nismo domaćini na Grana Klaki već godinu i pol dana, tako da je nama svaka utakmica gostovanje. Imali smo tih oscilacija u smislu da smo jednu utakmicu odigrali izvanredno, a drugu puno lošije i uz probleme u sastavu koje smo imali popunjavali smo se kako smo stigli. Činjenica je da nismo imali najbolje uvjete za rad zbog obnove terena, i zbog sve toga ovo šesto mjesto je odličan rezultat.”