Foto: Dubrava Tim kabel – Sesvete 3-2…

Drugi puta u dva tjedna prijateljski susret na terenu s umjetnom travom ŠRC Grana Klaka odigrali su Dubrava Tim kabel i Sesvete. Dubravaši su i ovoga puta slavili pobjedu 3-2. Oba trenera na teren su poslali kombiniranu postavu, a trener Sesveta Sergej Jakirović poštedio je nastupa dio igrača koji su jučer igrali u Zaprešiću protiv Intera.

Dubrava Tim kabel je povela preko Mudražije, a za neodlučeni rezultat na isteku prvog poluvremena uspješan je bio Mesec. U nastavku su za Dubravu Tim kabel pogađali Nikica Filipović i Alghoul, a drugi pogodaj za Sesvete s 11 metara postigao je Mesec.

Trener Krešimir Sunara u prvom poluvremenu izveo je sastav: Mustapić, Kelemen, Čečura, Džaferović, Žugaj, Šugić, Alghoul, Prugovečki, Mudražija, Ivančić, Golomejić. U nastavku su priliku dobili El Saleh, N.Filipović, L.Filipović, Režebek, Brkić, Pandžić, Ćuk. Zbog ozljeda nisu nastupili Pejić i Čopec.

Slijedeću pripremnu utakmicu Dubrava Tim kabel igra u utorak (12.00) kada će gostovati kod prvoligaša Slaven Belupa u Koprivnici.