Sunara ”Uz karakter i pobjednički mentalitet idemo po pobjedu na startu polusezone”

Pred nogometašima Dubrave Tim kabel posljednji su dani priprema pred nastavak sezone u 3.HNL zapad. Unatoč kašnjenju nastavka sezone na Grana Klaki je učinjen maksimum da momčad što manje trpi vremenske nepogode ”Prvo bi se zahvalio predsjedniku kluba i upravi što su nam omogućili odlične uvjete da u vrijeme ovih problema sa snijegom normalno treniramo i odigramo dvije utakmice što mnogima nije bilo omogućeno. Prvenstvo kasni dva tjedna, ali mi smo spremni i momčad nestrpljivo čekamo start sezone”..kaže trener Krešimir Sunara s kojim smo razgovarali nakon posljednje prijateljske utakmice i pobjede protiv Dugog Sela.

A pripreme su upravo zalog optimizma s kojim trener, igrači, uprava, ali i navijači ulaze u nastavak sezone. U jedanaest pripremnih utakmica Dubrava Tim kabel je upisala deset pobjeda i jedan neodlučen (Vinogradar) rezultat ”Ove pripreme su pokazale karakter igrača i bez obzira što su to bile prijateljske utakmice mi smo tražili da stvaramo pobjednički mentalitet kroz utakmice i treninge i što me posebno veseli da kroz svaku utakmicu pokazujemo napredak u igračkom i karakternom dijelu”..dodat će Sunara koji zasigurno ima viziju sastava koji će u subotu (15.00) na Grana Klaki dočekati Krk ”Ja razmišljam na način da su svi igrači, a imamo ih 24 u kadru su prva momčad i da svaki igrač koji dobije priliku mora se uklopiti u sustav koji mi radimo i vjerujte da onda rezultat neće izostati. Potpuno je svejedno tko će krenuti od početka, tko s klupe, a tko će biti na tribini jer svi oni dišu za rezultat i uspjeh kluba. Ove igre koje pokazujemo kroz pripreme daju nam vjeru da rezultat neće izostati”

Saša Ivančević i Krešimir Sunara

Dubravaši su kroz pripreme već dobrano isprobali teren s umjetnom travom na kojem će kao domaćini igrati ovo proljeće i bez obzira što će se protiv Krka igrati za bodove Sunara je uvjeren da će momčad biti na tragu igara koje je prikazala u posljednjih četvrdeset dana ” Mi ćemo se sigurno pripremiti na najbolji mogući način za Krk za kojeg smo skupili određene informacije. Poštivamo i respektiramo svakoga, ali sigurno se ne bojimo nikoga i vjerujem da ćemo za tu utakmicu biti spremni da pobjedom otvorimo polusezonu”

Match

Segesta Vrbovec

1 - 2

18. Match Day

10/03/2018, 15:00

Sisak