Barić ”Privukao me klub iz mog kvarta koji ima ambicije”…..

Dubrava Tim kabel je između dva dijela sezone uz trenersu promjenu doživjela i značajne igračke promjene. Među nekolicinom igrača koje je angažirala uprava kluba i stručni stožer najzvučnije ime je svakako Mario Barić (32) iskusni igrač posljednje linije obrane koji iza sebe ima zavidnu igrački karijeru, a za kojeg je njegov prijatelj Adel El Saleh kazao da je uz Domagoja Abramovića najbolji igrač koji je pristigao na Grana Klaku u posljednjih dvadesetak godina ”Nakon sedam, osam godina profesionalne karijere izvan Zagreba nisam dobio neku ponudu koja bi me privukla i odlučio sam doći u klub iz mog kvarta. Prevagnulo je i rođenje trećeg djeteta i polako razmišljanje o životu nakon profesionalne karijere. U razgovoru s Adelom privukle su me ambicije kluba koje su mi predočili predsjednik i trener te sam odlučio pomoći svojim iskustvom i znanjem ovoj zanimljivoj momčadi koju predvodi veći broj mladih igrača”..kaže nam Mario koji je u svoj karijeri između ostalih igrao za Karlovac, Gent, Slaven Belupo, Vojvodinu, Sarajevo i Zrinjski iz Mostara.

foto: Sportnews.hr

Pripremni period je pokazao da bi se ovo proljeće navijači Dubrave Tim kabel mogli biti itekako zadovoljni ”Mogu reći da sam čak iznenađen kako smo odigrali ove pripremne utakmice. Momčad je zanimljiva i interesantna i taj spoj mladosti i iskustva mi odlično izgleda. Ono što mene još raduje je činjenica da ima vrlo mladih i talentiranih igrača i nadam se daljenjem odličnom radu u interesu kluba da napravi što bolji rezultat”

Maria raduje ambicija kluba, kao i pobošljanje uvjeta na Grana Klaki ”Dosta se radi na infrastrukturi što je pohvalno, jer svi mi koji živimo blizu znamo kako je Klaka izgledala prije, a kako sada. Još puno stvari se mora poklopiti uz momčadski uspjeh, a talentirane dijece u Dubravi je uvijek bilo. Sve ovo bi trebalo pomoći da klub bude stabilan i onda rezultati neće izostati”…zaključio je razgovor Barić.