Pobjeda kadeta, poraz juniora…

Danas su na terenu s umjetnom travom SRC Grana Klaka sastali kadeti i juniori Dubrave Tim kabel i HAŠK-a u 18.kolu Prve lige Središte.

Kadeti Dubrave su upisali pobjedu 4-2, a juniori HAŠK-a su bili bolji od Dubravaša 3-1.

Kadeti su pitanje pobjednika rješili već u prvom poluvremenu kada su poveli 4-0, a pogotke su postigli Petar Bešlić (21′ i 40′), Ivan Ružička (27′) i Marko Ivanović (37′). U nastavku su gosti ublažili poraz preko Kozloveca i Bana.

Momčad Jurice Milekovića upisala je petu pobjedu u petnaestom susretu, a nastupila je u sastavu: Horvatić (Eremija 68′), Ivanković (Begić 48′), Budimir, Ivanović (Gečević 68′), Čibarić, Barišić, Saraf (Domitrović 48′), Vrdoljak, Bešlić, Bijader (Urban 58′), Topić (Ružička 25′ – Karačić 58′).

Juniori Dubrave Tim kabel su doživjeli osmi ovosezonski poraz. Trostruki strijelac za goste bio je Emanullah Blažević, a jedini pogodak za Dubravaše bio je autogol Kristijana Blaževskog. Momčad trenera Josipa Palića nastupila je u sastavu: Didulica, Brajsovac, Čulina (Vuković 28′), Rodić, A.Ćibarić (R.Ćibarić 38′), Ljubanović, Kuran (Karamatić 33′), Đurić (Ivkić 46′), Brkić (Marton 46′), Prpić, Režabek (Petrović 70′).



Slijedeće nedjelje kadeti i juniori gostuju kod Segeste u Sisku.