Juniori bolji od Rudeša, Mlađi pioniri od Lučkog…

Danas su nastupe u redovnom kolu Prve lige Središte imali juniori i kadeti koji su ugostili Rudeš, a mlađi pioniri i pioniri su na Grana Klaki bili domaćini NK Lučko.

Juniori su protiv Rudeša slavili pobjedu 2-1 pogocima Alberta Ćibarića i Josipa Vrbata. Momčad trenera Josipa Palića je na taj način upisala četvrtu ovosezonsku pobjedu i nalazi se na diobi dvanaestog mjesta s NK Špansko koji je u nedjelju (12.00) gost Grana Klake u 23.kolu. Dubrava Tim kabel je nastupila u sastavu: Didulica, Čulina (Vrbat 46′), Rodić, Čibarić (Vuković 66′), Ćibarić (Petrović 80′), Ljubanović, Gunjača, K.Vuković, Brkić (Palić 41′), Prpić, Režabek.

Kadeti su od Rudeša doživjeli visok 5-0 poraz, a treba reći da je vratar Dubrave Tim kabel Jan Horvatić obranio i 11-etarac u 29.minuti.Ovim porazom momčad trenera Jurice Milekovića ostala je na 13.mjestu s 18 bodova, a priliku za šestu ovosezonsku pobjedu ima u nedjelju (10.00) kada će ugostiti posljednje Špansko. Dubrava Tim kabel je nastupila u sastavu: Horvatić (Eremija 61′), Ivanković (Gečević 53′), Budimir, Ćibarić, Domitrović (Saraf 53′), Barišić, Vrdoljak, Begić (Karačić 53′), Bešlić (Kranjčec 53′), Bijader (Papec 51′), Urban (Ružička 51′).

Dubrava – Rudeš (kadeti)

Mlađi pioniri su u 25.kolu svladali Lučko 3-1 nakon što su gosti poveli već na samom startu utrakmice. Dva pogotka za momčad trenera Ante Musulina postigao je Vid Macan, a jedan Ante Džalto. Trenutno šesta Dubrava Tim kabel nastupila je u sastavu: Matić, Macan, Cvetko, Karamatić, Antić, Stašić, Barberić, Mitrović, Osmanović, Džalto, Šantek (Lukač, Mehić, Knežević, Grgić, Djokić). Dubravaši će u 26.kolu u subotu (13.45) ugostiti Inter iz Zaprešića.

Pioniri trenera Blaženka Bekavca su minimalno poraženi od Lučkog 1-0, a trenutno osma Dubrava Tim kabel nastupila je u sastavu: Maganjić, Hren, Mimica, Hajdinjak, Sejdić (Pažin 36′), Perić (Pekas 60′), Margetić, Matičević, Tićak (Kelčec 52′), Drnetić, Stunković. U subotu (15.00) očekuje ih domaći susret protiv Intera iz Zaprešića.