Dubravaši u prvom dijelu do bodova protiv Segeste…

Dubrava Tim kabel je na Klaki svladala Segestu iz Siska 2-0 u 25.kolu 3.HNL Zapad. Oba pogotka postignuta su u prvom poluvremenu kada su strijelci bili Marin Mudražija i Muhamed Alghoul. Prvi pogodak Mudražija je postigao nakon što je golman gostuju odbio loptu upućenu od Alghoula, a drugi pogodak Alghoul je postigao iz slobodnog udarca.

Dubravaši su u susret ušli bez ozlijeđenih Vite i Nikice Filipovića, te Ivančića, a trener Krešimir Sunara nakon susreta nije skrivao zadovoljstvo ” Sedam bodova u tjedan dana nas čini zadovoljnima. I danas smo pokazali karakter i voljni momenat. Mislim da je prvo poluvrijeme trebalo završiti s većom razlikom. Uz dva gola imali smo četiri-pet šansi. Drugo poluvrijeme neću reći da smo čuvali rezultat, ali tako ispada. I Segesta je pokazala svoju određenu kvalitetu. Dečki će zasluženo dobiti dva dana slobodna i od utorka krećemo pripremu za gostovanje u Dugom Selu”.

Segesta se nalazi u velikoj borbi za ostanak, a trener Zoran Buinac ističe da će ostanak biti jako teško osigurati ”S obzirom da smo u prvom dijelu sezone igrali s kadetima sada smo se uspijeli malo posložiti, ali to će teško biti dovoljno za ostanak u ligi. Zaslužena pobjeda Dubrave. U prvih dvadesetak minuta još smo dobro igrali, a kako je utakmica odmicala tako je Dubrava TK imala veću kontrolu nas utakmicom”






Dubrava će nastavak ”žetve” bodova u proljetnom dijelu sezone pokušati nastaviti slijedeće subote kada gostuje u Dugom Selu.

DUBRAVA TIM KABEL – SEGESTA   2-0  (2-0)

SRC: Grana Klaka. Gledatelja 200.
Sudac: I.Lacković (Jablanovec)
Strijelci: 1-0 Mudražija (14′), 2-0 Alghoul (38′)

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopevc, Kelemen (od 52′ Pejić), Barić, Čečura, El Saleh, Alghoul, Žugaj, Mudražija (od 90′ Čuk), Šugić, Džaferović Od 68′ Kovačević).
SEGESTA: Skender, Korečić, (od 76’Alapić), Golić, Lović, Kožić, Grganović (od 46′ Hrnčević), Vranić, Popović (od 56′ Abramović), Križe, Garba, Handanović.

Match

Krk Dugo Selo

1 - 1

25. Match Day

21/04/2018, 16:30

Krk