Vinogradar prekinuo niz Dubravaša…

Dubrava Tim kabel je poražena na gostovanju kod Vinogradara 2-0 u derbiju 28.kola 3.HNL Zapad. Bio je to prvi poraz Dubravaša nakon punih šest mjeseci, a posljednji poraz su doživjeli 11. studenog prošle godine kada je Opatija slavila u Sesvetama 3-0.

U prvom poluvremenu Dubrava Tim kabel koja je nastupila bez kartoniranih Čopeca i Čečure je imala tri sjajne prilike preko Nikice Filipovića, Pejića i Kovačevića i činilo se da bi i ovaj susret momčad trenera Krešimira Sunare mogla završiti bez poraza. U zanimljivoj utakmici u kojoj su i domaćini imali svoje prilike pogoci su viđeni u posljednjih petnaest minuta. Prvo je u 75.minuti Igor Prijić pogodio s 11-metara, a u sučevom vremenu isti igrač je postavio konačni rezultat.

Otežavajuća okolnost za trenera Sunaru su svakako bile ozljede Kelemena i Ivančića već u prvom poluvremenu što je u značajnoj mjeri poremetilo planove ”Ljubičastih” koji u subotu na Grana Klaki dočekuju Vrbovec.

VINOGRADAR – DUBRAVA TIM KABEL   2-0  (0-0)

Vinogradar: Bašić, Ribić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Pavlešić (od 46’Štulec), Prijić, Rupčić (od 46′ Mislimi), Šćrbec, Dučkić, Filipović (pd 62′ Miličević).
Dubrava Tim kabel: Bogović, Kelemen (od 35′ Kovačević), Barić, N.Filipović, El Saleh, Ivančić (od 22’Džaferović), Alghoul, Žugaj, Mudražija (od 76′ Šugić), V.Filipović, Pejić.

Match

Maksimir Rudar Labin

2 - 0

28. Match Day

09/05/2018, 17:00

Oboj - Zagreb