Žugaj ”Svaka pobjeda nam daje novi motiv”…

Dubrava Tim kabel će u 27.kolu 3.HNL Zapad u subotu (17.00) ugostiti HAŠK. Sjajan niz nepobjedivosti koji seže još od 11.studenog prošle godine momčad Krešimira Sunare pokušat će nastaviti protiv gostiju s Pešćenice koji su u nizu od tri uzastopne pobjede.

”HAŠK je ozbiljna ekipa koja moramo respektirati. Pod vodstvom iskusnih trenera Brnasa i Lončarevića u nastavku sezone igraju jako dobro što se vidi i po posljednjim rezultatima. Mi smo svjesni svoje snage i kvalitete i vjerujemo u nastavak pobjedničkog niza”..ističe stoper Matej Žugaj i dodaje ”Imamo veliki niz bez poraza i želimo ga nastaviti. Svaka pobjeda nam daje novi motiv i želju da ovu polusezonu završimo bez poraza. Iako nas već u srijedu očekuje gostovanje kod Vinogradara sve naše misli su okrenute prema utakmici protiv HAŠK-a gdje moramo opravdati ulogu favorita”

Posljednja dva međusobna susreta Dubrave i HAŠK-a završila su neodlučeno, a HAŠK je posljednju pobjedu u međusobnim utakmicama upisao 13.rujna 2014. kada je na Pešćenici slavio 2-0.

Match

Ponikve Špansko

3 - 0

27. Match Day

27/04/2019, 16:30

Gajnice - Zagreb