Dubravaši u derbiju nadigrali Vrbovec…

Nova golijada na Klaki. U derbiju 29.kola 3.HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel svladali su Vrbovec 5-2 i tako nakon dva susreta u kojima nisu upisali pobjedu vratili se na pobjedničke staze. Sjajnih prvih 45 minuta momčadi trenera Krešimira Sunare rezultiralo je s četiri pogotka u mreži Filipa Jendriša.

Sve je krenulo u 13.minuti kada nakon ubačaja iz kornera Nikice Filipovića kapetan Adel El Saleh glavom postiže vodeći pogodak. Osam minuta kasnije lijep pogodak s dvadesetak metara lijevom nogom postiže Vitomir Filipović, a već nakon 27.minuta bilo je 3-0. Nikica Filipović je izborio kazneni udarac i pretvorio ga u svoj prvi pogodak na današnjoj utakmici. Publika je Nikici zapljeskala u 41.minuti kada postiže sjajni pogodak s dvadeset metara i postavlja velikih 4-0 na isteku prvog poluvremena.

Nikica Filipović postigao dva pogotka

U nastavku su gosti iskoristili malu opuštenost Dubravaša pa su preko Josipa Colarića i Filipa Pluščeca ublažili prednost Dubrave Tim kabel. U samoj završnici Marin Mudražija je postigao peti pogodak i tako navijačima pred premijernim nastupom pod reflektorima podario novi pogodak.

Treba reći da su Adel El Saleh i Vitomir Filipović dobili treće žute kartone pa će propustiti gostovanje kod Kurilovca slijedeće subote.

”Za gledatelje je utakmica bila gledljiva, a za mene kao trenera mučna. Previsok poraz koji nas je malo šokirao našu momčad koja je imala zalet i zamah posljednjih nekoliko utakmica. Ovo je bio derbi polusezone, a imali smo i neke probleme u sastavu i nismo dobro reagirali. Pokušati ćemo se podići u slijedećim utakmicama”..kazao je Denis Madžar trener Vrbovca.

Krešimir Sunara bio je izuzetno zadovoljan izdanjem svoje momčadi u prvom dijelu i dodao ”Nakon dvije zadnje utakmice gdje smo dobro odigrali, ali nas rezultat nije pomazio danas smo pokazali prvo poluvrijeme da želimo to sve nadoknaditi. Zabili smo četiri lijepa pogotka, a drugo poluvrijeme smo se malo opustili. To je nogomet i psihološki momenat koji je vrlo nezgodan. Htjeli smo postići još više golova umjesto da smo bili strpljivi. Ali zabili smo pet golova i napravili nekoliko šansi ekipi koja je na dva boda bila od nas. Nema komfornosti iako imamo malu prednost u odnosu na Vrbovec i Kurilovec. Sada idemo u Kurilovec bez dva važna igrača, ali naša želja je u svakoj utakmici pobjeda”.

DUBRAVA TIM KABEL – VRBOVEC   5-2  (4-0)

Grana Klaka. Gledatelja 200. Sudac: D.Ješić (Sisak)
Strijelci: 1-0 El Saleh (13), 2-0 V.Filipović (21), 3-0 N.Filipović (27-11m), 4-0 N.Filipović (42), 4-1 J.Colarić (69), 4-2 Pluščec (77), 5-2 Mudražija (89)

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Barić, Čečura, N.Filipović, El Saleh, Alghoul (od 80′ Kovačević), Žugaj, Mudražija (Od 90′ Marton), V.Filipović (pd 71′ Šugić), Pejić.
VRBOVEC: F.Jendriš, Slišković (od 70′ Kokot), Bojčić, Ćosić, N.Jendriš, J.Colarić, Dimović (od 57’Boroša), Krizmanić, Busija (od 46’Petak), D.Colarić, Pluščec

Match

Maksimir Dubrava Tim kabel

0 - 3

29. Match Day

04/05/2019, 17:00

Oboj - Zagreb