Mudražija ”U Dugom Selu moramo biti bolji”…

Dubrava Tim kabel se nakon pobjede protiv Španskog u prvom kolu okreće gostovanju u Dugom Selu (subota, 17.00h) gdje ih očekuje domaćin koji je porazom na gostovanju kod Jaruna otvorio novu sezonu. Strijelac vodećeg pogotka protiv Španskog Marin Mudražija ističe da su bodovi na startu najvažniji i da će trebati vremena da sve ”kockice” sjednu na svoje mjesto ” Ušli smo malo nervozno jer je dosta novih igrača i trebat će nam vremena da se bolje upoznamo. Prvo poluvrijeme je bilo bolje od drugog. Špansko je vidjelo da može igrati s nama i bili su opasni, ali najvažnije je da smo upisali tri boda na startu. U Dugom Selu moramo popraviti stvari koje nisu bile dobre u prvoj utakmici ako želimo upisati još jednu pobjedu. Bilo je i dobrih stvari u toj prvoj utakmici i to moramo nastaviti dalje raditi”.

Trener Igor Cvitanović unatoč pobjedi u svom debiju na seniorskoj klupi nije bio previše zadovoljan ”Malo sam razočaran jer znam da dečki puno više mogu i da su puno više pokazivali tijekom priprema. Međutim vjerojatno je njih, a možda i mene sputala neka trema prve utakmice. Ja sam uvjeren da će u Dugom Selu nša igra biti puno bolja, jer ovi igrači vrijede puno više”.

Dubravaši imaju sjajan omjer u međusobnim susretima s Dugim Selom koje je posljednji puta svladalo Dubravu Tim kabel prije gotovo šest godina, točnije 13.listopada 2012.godine kada je bilo 2-0, a posljednjih sedam utakmica pripalo je Dubravašima.

Match

Kurilovec HAŠK

0 - 0

2. Match Day

01/09/2018, 17:00

Velika Gorica