Dubravaši slavili kod Jaruna….

U 4.kolu 3.HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel kao gosti slavili su kod Jaruna 3-1 i tako upisali drugu ovosezonsku pobjedu. Utakmica koja je obilovala prigodama i pred velikim brojem gledatelja ponudila je puno zanimljivosti. Dubravaši su već nakon nekoliko minuta ostali bez kapetana Adela El Saleha koji je osjetio bol u mišiću, a umjesto njega ušao je Hrvoje Cindrić.

Dubrava Tim kabel je povela u 37.minuti kada je Mirko Šugić odlično asistirao Marinu Mudražiji koji je šutirao, a vratar Jaruna Damjan Vojnić odbio loptu koju je u mrežu pospremio Filip Hodak. Domaćini ipak do odmora stižu do izjednačenja kada je ubačaj Kristijana Brčića završio u mreži Zlatka Šolčića.

U drugom poluvremenu domaćini nisu iskoristili svoje prilike, a Dubravaši su u završnici pomognuti ulaskom Borne Martona i Tina Džaferovića postigli dva vrijedna pogotka. Prvo je u 75.minuti pogodio Šugić, a u 90.minuti upornost i asistenciju Martona u pogodak je pretvorio Mudražija.

”Gledao sam Jarun dva puta i jako su me iznenadili kako su igrali. Znali smo svi da će ovo biti jako teška utakmica. Određene slabosti u igri su uzrokovale da nemamo više osvojenih bodova. Utakmica s jako puno prilika, a mi treneri nismo zadovoljni kada se šanse događaju pred svojim golom. Bila je lijepa utakmica koja je mogla otići i na stranu Jaruna i to ne bi bilo nezasluženo. Sada se svi idemo odmoriti tri dana i onda krećemo raditi na nekim specifičnim stvarima za koje vidimo da su manjkave. Uvjeren sam da ćemo poslije pauze sve bolje i bolje izgledat.”..kazao je nakon susreta trener Dubrave Tim kabel Igor Cvitanović.

JARUN – DUBRAVA TIM KABEL   1-3 (1-1)

Igralište NK Jarun. Gledatelja 300.
Sudac: T.Dadić (Zagreb)
Strijelci: 0-1 Hodak (37), 1-1 Brčić (44), 1-2 Šugić (75), 1-3 Mudražija (90)

JARUN: Vojnić, Pavletić, Džaja (Zefkić 62′), Pavičić, Puntarić, Ačkar (Hercigonja 78′), Konjević, Tadić, Brčić, Martinko, Šimić.
DUBRAVA TIM KABEL: Šolčić, Kluk, El Saleh (Cindrić 12′), Hodak (Marton 68′), Glavaš, Mudražija, Šugić, Barić, Kahrimanović (Džaferović 75′), Kovačević, Čečura.

Sada slijedi pauza od dva tjedna zbog nastupa igrača na Euro kupu Regija, a Dubravaši će u subotu 22.rujna biti domaćini Opatiji.

Match

Špansko Vinogradar

0 - 2

4. Match Day

08/09/2018, 17:00

Špansko - Zagreb