Uvjerljiva pobjeda protiv Jadrana na kraj polusezone na Klaki…

Dubrava Tim kabel je u 16.kolu 3.HNL Zapad svladala Jadran iz Poreča 4-0 i oprostila se od domaće publike ove jeseni. Konačni rezultat sugerira uvjerljiv nastup Dubravaša koji ipak nisu tako lako stigli do prednosti. Dogodilo se to u 34.minuti kada je Marin Mudražija iskoristio ubacivanje povratnika Marina Slatine i pogodio za početnu prednost. Tom prilikom vratar gostiju je loptu uhvatio iza gol linije, a glavni sudac na asistenciju pomoćnika priznao pogodak. U nastavku su gosti više pokušavali što je domaćinima otvaralo dosta prostora u polukontri, a takvu jednu iskoristio je Filip Hodak. Mudražija je svoj drugi pogodak postigao nakon lijepe asistencije Hodaka, a za četvrti gol s 18 metara lijepo je pogodio Mirko Šugić.

”Čestitke Dubravi na pobjedi. Takve statistike da mi nismo izgubili šest posljednjih utakmica su da se ruše. Nažalost po našu štetu danas. Mi u prvih pola sata nismo iskoristili dobre situacije i dobar izlazak u polovicu domaćina. Primili smo jedan upitan pogodak koji nas je ugasio, a utakmica se kasnije usmjerila na mlin Dubrave”…kazao je Danijel Jumić, trener Jadrana, a Igor Cvitanović trener Dubrave Tim kabel nije skrivao zadovoljstvo ” Pobjeda izgleda uvjerljivo, ali nije bilo lako. Jadran je ozbiljna ekipa i s pravom smo se pribojavali ove utakmice. Rezultat nije prava slika što se događalo na terenu, jer Jadran je u prvom poluvremenu posebno u prvih pola sata bio jako dobar. Nakon našeg drugog gola oni su malo pali. Jako bitna pobjeda za nas za kraj polusezone na Klaki. Skupili smo dosta bodova, a nadam se da ćemo i u Kurilovcu gdje nas ćeka teška utakmica odigrati dobro i vratiti se s bodovima.”


DUBRAVA TIM KABEL – JADRAN  4-0  (1-0)

Grana Klaka. Gledatelja 200.
Sudac: M.Turčin (Tuhelj)
Strijelci: 1-0 Mudražija (34), 2-0 Hodak (63), 3-0 Mudražija (76), 4-0 Šugić (90)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Čopec, Slatina, El Saleh, Marton (od 78’Kovačević), Hodak, Glavaš, Mudražija (od 80’Nakić), Šugić, Džaferović, Rebernjak (od 66’Čečura).
JADRAN: Pavlić, Leko, Užila, Romić, Sumić, Maružin, Dujanić (od 58’Ereiz), Videkić (od 75’Tomić), Valenta, Radman, Perković (od 70’Vlizlo).

Match

Novigrad Zagorec

2 - 3

16. Match Day

24/11/2018, 13:00

Novigrad