Sunara ”Uz hrabru igru i navijače možemo do pobjede”…

Dubrava Tim Kabel se priprema za nastavak sezone u 2.HNL. U 4.kolu zamjenom domaćinstva Dubravaši će u subotu od 16 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici ugostiti drugu momčad Hajduka, a svoj povratnički debi na klupi Ljubičastih imati će trener Krešimir Sunara ”Dobar dio igrača je ostao od prije godinu i pol dana kada sam posljednji puta bio trener Dubrave Tim Kabel. Ova ekipa ima svoju kvalitetu i ima možda jedan mali problem prilagodbe na razliku između 2. i 3.HNL, jer se u 2.HNL igra puno čvršće. Unatoč tome mislim da imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača da možemo odgovoriti drugoligaškim izazovima”..kaže Sunara koji je kroz dvije prijateljske utakmice mogao vidjeti kadar s kojim raspolaže ” Osam dana rada u pripremi za slijedeću utakmicu protiv Hajduka II praktički smo imali sve igrače osim ozlijeđenog Tolića, te Glasnovića na kojeg zbog kartona ne možemo računati na ovoj utakmici.Svi drugi su zdravi i u konkurenciji te se nadam što boljoj pripremi i dobrom rezultatu protiv Hajduka II”.

Splićani su prvi od tri iznimno kvalitetna suparnika koji čekaju Dubravaše u samo sedam dana ”Mlada momčad Hajduka sigurno ima svoju težinu. Možda u posljednje dvije godine igraju i najdominantniji nogomet što se tiče posjeda lopte. Gledali smo neke njihove utakmice i uvidjeli da imaju jedan prepoznatljiv stil igre na koji treba odgovoriti na pravi način. Iako nismo domaćini na Klaki već u Kranjčevićevoj mi moramo ući hrabro u tu utakmicu i postaviti se domaćinski čvrsto te želimo napraviti sve da pobjedimo tu utakmicu”

Dubrava Tim Kabel želi svoju prvu drugoligašku pobjedu koja bi zasigurno olakšala nastavak sezone ”Ovim putem pozivam naše navijače da nas dođu bodriti u subotu i vjerujem da ćemo opravdati njihovo povjerenje i samom igrom ih privoliti da nas prate i u daljnjem tijeku prvenstva”…ističe Sunara za kraj razgovora.

Match

Cibalia Dugopolje

0 - 3

4. Match Day

14/09/2019, 16:30

Vinkovci