Dubravaši u nedjelju kod Rudeša….

Nakon pobjede na startu sezone protiv Opatije pred nogometašima Dubrave Tim Kabel u nedjelju je prvo gostovanje ove sezone. U gradskom derbiju od 16.00 sati uz izravan prijenos na Max sportu 1 gostuju kod Rudeša, momčadi koja je prošle sezone nastupala u SuperSport HNL-u, a ove se želi vratiti u najviši rang natjecanja

”Bez obzira na njihov startni poraz u Vinkovcima po meni su oni i dalje najveći favoriti za prvo mjesto i povratak u SuperSport HNL. U ovim prvim kolima klubovi imaju nepoznanice na određenim pozicijama a uz to su njima nedostajali neki igrači u Vinkovcima i sigurno ukoliko ti igrači zaigraju da će biti znatno kvalitetniji. Nama je pobjeda u prvom kolu donijela određeno samopouzdanje s kojim lakše ulazimo u ovo teško gostovanje gdje očekujem da će nas Rudeš napasti od prve minute, a na nama da odgovorimo na njihov pritisak i utakmicu probamo usmjeriti na način gdje bi se i nama otvorile mogućnosti da pokušamo ostvariti pozitivan rezultat. Nismo opterećeni činjenicom da Dubrava nije još slavila protiv Rudeša od povratka u drugi rang natjecanja jer su tradicije tu da se ruše, a mi se nadamo da bi pred ispunjenim gledateljstvom u nedjelju mogli odigrati dobru utakmicu, a onda i polučiti jedan pozitivan rezultat”…kaže trener Alen Šušnić koji ni u ovom susretu neće moći računati na desnog braniča Josipa Palića.

”Rudeš je slagao momčad koja se želi odmah vratiti u najviši rang natjecanja i s te strane nakon poraza u Vinkovcima sigurno žele upisati prvu pobjedu. Mi smo zadovoljni kako smo otvorili sezonu i sada na valu tog optimizma i pobjede odlazimo njima u goste u utakmici koja će biti jedan pravi izazov za našu momčad i gdje ćemo moći vidjeti koliko smo dobro radili i koliko možemo u ovom trenutku protiv momčadi koja želi biti prvak. Nemamo straha, opušteni smo i kada tako igraš onda se možeš nadati pozitivnom rezultatu”…kaže veznjak Dubravaša Robert Janjiš.