MATIĆ: ”POKAZALI SMO KARAKTER”…

Preokretom u drugom poluvremenu nogometaši Dubrave Tim kabel stigli su do treće pobjede ove sezone u 3 HNL Zapad. Kustošija je na poluvremenu imala prednost 1-0, ali s dva pogotka Dragana Juranovića momčad Davora Matića stigla je do tri boda. Trener Dubrave Tim kabel nije skrivao zadovoljstvo novom pobjedom koja je ”ljubičaste” dovela na drugo mjesto s bodom manje iza vodećeg Krka.

” Poanta cijele priče u ovoj utakmici je da smo pokazali karakter jer smo gubili 1-0 i uspijeli se vratiti u utakmicu i zasluženo pobjedili. Naravno da smo zadovoljni s ovih devet bodova u četiri kola, a to je zasluga igrača, stručnog stožera na čelu s predsjednikom koji nas prati”..kazao je Matić nakon susreta koji se osvrnuo na odličnu igru i dva pogotka Juranovića

”Kolektiv je taj koji donosi rezultat, a pojedinac će uvijek isplivati na površinu. Danas je to bio Juranović, sutra će to možda biti Baučić ili netko drugi. Juranović se pokazao kao kvalitet, a ja se nadam da će tako nastaviti i napraviti pravu karijeru’‘..zaključio je trener Dubrave Tim kabel.
Matić