JURANOVIĆ POGODIO TREĆU POBJEDU….

U malom derbiju 4.kola 3 HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel su na domaćem terenu svladali Kustošiju 2:1 i tako stigli do treće pobjede ove sezone. Junak utakmice je Dragan Juranović koji je s dva pogotka okrenuo prednost Kustošije koja od završnice prvog poluvremena imala prednost autogolom debitanta u ”ljubičastom” dresu Antonia Marića.

” Prvo poluvrijeme smo ušli slabije gdje se Kustošija pokazala kao kvaliteten suparnik. Primili smo gol i onda na poluvremenu sjeli u svlačionicu i skupili glave. Uspjeli smo izjednačiti i ovaj drugi pogodak nam je omogućio zasluženu pobjedu. Nije samo da ja vučem Dubravu jer cijela momčad igra zajedno, a svaku utakmicu iskoči pojedinac kao nosioc. Sada imamo Segestu i Vinogradar. Opet ćemo skupiti glave kao nakon poraza u Vrbovcu i krenuti s puno optimizma u Sisak”…kazao je nakon susreta Juranović koji je svoj drugi pogodak nazvao sretnim, ali to je njegova skromnost.

foto: Krešimir Galić

foto: Krešimir Galić

Posebno lijep je bio taj drugi pogodak u 90.minuti kada je s dvedeset metara pogodio rašlje vratara Nikole Đurđeka. Susret s dva poluvremena u kojem su gosti bili nešto bolji u prvih 45 minuta, a u nastavku je dominirala Dubrava Tim kabel koja je imala prilike i ranije doći do prednosti.  U 54.minuti Juranović je izjednačio rezultat nakon asistencije Josipa Krajine, a sjajnu šansu uoči spomenutog drugog gola imao je i Marko Kolak.

” Prvo poluvrijeme smo bili za nijansu bolji kada smo uz pogodak imali i neke poluprilike. Početkom drugog poluvremena nismo iskoristili kontru za 2:0, a bilo je za očekivati da će Dubrava odigrati bolje drugi dio. Na kraju je Juranović zabio lijep pogodak. Mislim da smo još zeleni za treću lig i dio igrača koji nemogu igrati ovu ligu” bio je vidno razočaran trener Kustošije Renato Jurčec.
kust-2

DUBRAVA  TIM KABEL – KUSTOŠIJA   2-1 (0-1)

ŠRC Grana Klaka. Gledatelja 200.
Sudac: Marko Jeleč (Zaprešić)
Strijelci: 0-1 Marić (ag) ’44, 1-1 Juranović ’54, 2-1 Juranović ’90

DUBRAVA TIM KABEL: Kakša, Kelemen (od 84. Čopec), Krajina (od 60. Berišić ), Marić, El Saleh, Juranović, Abramović, Baučić, Vozetić (od 78.Kolak), Hezler, Mioković. Trener: D.Matić
KUSTOŠIJA: N.Đurđek, Pavković, Pavliš, I.Đurđek, Lovrić (od 64. Horvat), I.Horvat, Šušković, Deak, Borac (od 64. Vragolović), Mihelčić, Meštrović (od 86. Močilac). Trener: R.Jurčec
ksut-6
ksut-4