2013.09.22. – 06. kolo: Zagorec Krapina – Dubrava 5:0 (3:0)

logo nk zagorec krapina

Dubravaši su na gostovanje u Krapinu krenuli osokoljeni s dvije pobjede u nizu i nadu da se taj niz može nastaviti. Nažalost od početka susreta ništa nije išlo kako treba te je već u trećoj minuti nakon slobodnog udarca, kojeg je izveo Kunštek, došlo do greške u obrani gdje na upućenu loptu nitko ne reagira i ona završava u mreži za vodstvo domaćih 1:0. U desetoj minuti Malarić puca sa dvadesetak metara, lopta pogađa jednog našeg igrača i mijenja smjer te ponovno završava iza Kovčićevih leđa i već je 2:0. Samo dvije minute kasnije utakmica je bila gotova kada Matko bježi obrani ljubičastih i izlazi sam pred golmana te postavlja već tada visokih 3:0.
Poslije toga, dubravaši su zaigrali bolje, pogotovo u drugom dijelu, kad su stvorili nekoliko šansi, ali očito to nije bio naš dan.
Pred kraj utakmice Zagorec je još s dva pogotka Matka postavio konačnih 5:0.
Bila je ovo vrlo loša utakmica dubravaša koja je otpočetka krenula u neželjenom smjeru i koja je pokazala da postoji problem tzv. blackouta kada momčad u nepunih 9 minuta primi 3 gola, kako jučer u Krapini, tako i prije dva tjedna u Španskom.
Sada slijede dvije domaće utakmice, protiv Vrapča u subotu 28.09., u 16:00 sati, te protiv Dugog Sela tjedan dana kasnije. Nadamo se da će se igrači uspjeti sabrati i krenuti ponovo smjerom kojim svi mi želimo, a to su naravno pobjede !
Ovaj vikend igrale su i mlađe kategorije:
JUNIORI: Dubrava-Sesvete 2:3
KADETI: Dubrava-Sesvete 0:1

Leave a Reply