2013.10.06. – 08. kolo: Dubrava – Dugo Selo 3:1 (2:0)

logo nk dugo selo

Druga uzastopna domaća utakmica, nakon boda s Vrapčem, Dubravi je donijela tri boda protiv Dugog Sela u odličnoj igri. Prvo poluvrijeme je bilo i vjerovatno Dubravino najbolje ove sezone. Ljubičasti su se otpočetka pokušali nametnuti i u tome većim dijelom uspjeli kontrolirajući zbivanja na terenu. Već u desetoj minuti nakon odličnog dugog pasa Baučića i Mikulića, ovaj potonji vraća izvrsnu loptu za Šuškovića na desetak metara, gdje popularni Šuki vara jednog igrača Dugog Sela te smireno pogađa suprotni kut gola vratara Nevistića za erupciju oduševljenja na Klaki. Dubrava je u nastavku suvereno držala loptu i gosti iz Dugog Sela nisu imali niti jednu šansu u prvom poluvremenu tako da je samo bilo pitanje trenutka kada će stići drugi pogodak. Prije samog odlaska na odmor odličan Baučićev centaršut na drugu stativu Dragan Juranović pretvara u svoj prvi službeni seniorski pogodak i donosi dubravašima vodstvo od 2:0.
U drugom poluvremenu gosti ipak dolaze do zraka jer imaju više loptu u nogama, ali bez konkretnih prilika sve do 73.minute kada na odlično ubacivanje Guje, stari lisac Rajko Vidović neobranjivo glavom pogađa za smanjenje vodstva na 2:1. Nakon toga u razmaku od par minuta od 76. do 78. gosti dobivaju dva zaslužena crvena kartona zbog preoštrih startova te ljubičasti golom Roberta Janjiša u 84.minuti dolaze do trećeg pogotka i vodstva od 3:1. Kod tog gola isključen je i treći igrač Dugog Sela zbog vrijeđanja suca, što je još jedan kuriozitet ove utakmice kao i činjenica da je zgoditak Janjiša, također njegov prvi seniorski. Do kraja utakmice Marko Baron je imao jedan odličan udarac prema vratima gostiju, ali je vratar krajnjim naporom uspio spasiti svoju mrežu.
Na kraju zaslužena pobjeda Dubrave i veliki motiv da se u slijedećem susretu koji je na rasporedu ovaj put u nedjelju, u Bistri, s početkom u 15:30, protiv istoimenog i favoriziranog kluba ove lige dade svoj maksimum i ode kući neporažen.
08.kolo: Dubrava – Dugo Selo 3-1 (2-0)
 

{youtube}LTU9dFwiNiU{/youtube}

{youtube}zyRMTV98Ld4{/youtube}

{youtube}pDZJ8SzzEyQ{/youtube}

{youtube}uIYZiSqWKrA{/youtube}

Leave a Reply