2014.02.01. – NK Dinamo Odranski Obrež – NK Dubrava 1:2 (0:2)

logo nk dinamo odranski obrez

Treća pripremna utakmica nogometaša Dubrave odigrana je na umjetnoj travi u Sesvetama protiv vrlo dobre ekipe Dinama iz Odranskog Obreža. S obzirom na vremenske uvjete dosadašnje pripreme su se više bazirale na snazi te je ova utakmica treneru Radišiću i pomoćniku Ivančeviću puno značila da vide trenutno stanje ekipe.Vidi se da su noge “teške”, ali prikazano, posebno u prvom poluvremenu, kada je na terenu bila nominalno prva momčad može apsolutno zadovoljiti stručni štab ljubičastih.  Oba gola Dubravaša pala su pred kraj prvog poluvremena. Kod prvog gola Ante Kolak odlično probija lijevu stranu i upućuje oštru loptu na peterac gdje Brekalo s nekoliko metara zakucava loptu u mrežu. Za drugi gol najzaslužniji je Mikulić koji je uzeo jednu loptu na sredini, povukao te odlično uposlio Josipa Juranovića koji je bio brži od cijele obrane Dinama i sa 15 metara iskosa gurnuo loptu golmanu kroz noge.
Drugo poluvrijeme priliku su dobili svi igrači s klupe, a posebno treba istaknuti da se nakon dvije godine u klub vratio legendarni kapetan ljubičastih Dalibor Džajić i već u prvom nastupu pokazao da će kad prođe kompletne pripreme svojim iskustvom i mirnoćom sigurno predstavljati veliko pojačanje.
Gol smo primili nakon greške obrane, ali igrači koji su nastupli u drugom poluvremenu sigurno su zadovoljili trenere. Danas posebno treba istaknuti Đurđeka (odličnog golamana pristiglog iz Trnja), zatim Marija Dodića, Josipa Juranovića, Kelemena, Brekala i Džajića.
Poslije utakmice kratak komentar dao nam je pomoćni trener Saša Ivančevič koji je naglasio: da je izrazito zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema, da momci marljivo rade, da je veliki odaziv na treninge i da je sve to veliki zalog te budi vjeru da će proljeće biti obojeno u ljubičasto. Također je istaknuo da traju pregovori s dva tri igrača, čime bi se još više zaoštrila konkurencija, a time i vjera u opstanak postaje sve veća.
Treba posebno naglasiti da su kao i svaki put do sada, bez obzira na polarnu hladnoću, na visini zadatka bili Rebelsi koji su pjesmom i bakljadom podržavali ljubičaste tokom cijele utakmice.
Slijedeću tekmu Dubrava igra u Sesvetskom Kraljevcu protiv istoimenog domaćina i to u srijedu, 05.02.2014. Točnu satnicu javit ćemo naknadno.
1.poluvrijeme su igrali: Đurđek, Špadina, Mario Dodić, Ćutić, Kolak, Ćibarić, Mikulić, D.Juranović, J.Juranović, Baučić, Brekalo.
još su igrali: Aralica, Ivan Dodić, Kelemen, Kroupa, Džajić, Abazi, Kahlina

Leave a Reply