Upute o upisu i registracije novog člana

(1) Kako bi postali član Kluba potrebno je ispuniti i predati potpisani Upisni list članstva NK „Dubrava Tim Kabel (u daljnjem tekstu: Upisni list). Upisni list se ispunjava samo jednom, prilikom pristupanja u članstvo kluba. Upisni list možete preuzeti na web stranici kluba (www.nkdubrava.hr) ili u tajništvu kluba, isprintati i ispuniti rukom, te poslati faksom, poštom, ubaciti u poštanski sandučić kluba, donijeti osobno ili skenirati i poslati elektronskom poštom.
 
(2) Igrači koji dolaze iz drugih klubova također moraju ispuniti Upisni list i donijeti Ispisnicu (izdaje klub u kojem je igrao) ili Brisovnicu (izdaje Nogometni savez gdje je igrač bio registriran, ali plaća igrač – trošak brisovnice plaća igrač).
 
(3) Nakon toga će tajništvo kluba rasporediti u dogovoru sa trenerima nogometnog Podcentra kluba novog igraća u jednu od momčadi kluba. Potom će novog igrača nazvati trener i dogovoriti daljnje aktivnosti novog člana.
 
(4) Neposredno nakon toga roditelj je dužan podmiriti mjesečnu članarinu od 200,00 kuna i tako redovno do 15-og u mjesecu sve dok dijete trenira, kod rizničara u Tajništvu kluba.
 
(5) Kada trener procjeni da novi igrač može igrati na službenim utakmicama, tada se izrađuje Prijava za registraciju i Športska iskaznica. Za to nam je potrebno donijeti 2 x slike veličine 3 x 3,5 mm u sportskoj opremi (na poleđini slike napisati ime i prezime igrača), original Domovnicu koju nakon upisa vračamo, OIB građana i podmiriti trošak registracije 150,00 kuna (upisnina i trošak registracije novog člana).
Potpisati Prijavu za registraciju i Športsku iskaznicu u tajništvu kluba.
U slučaju da se Športska iskaznica izgubi ili uništiti, izradu nove Športske iskaznice plaća onaj tko ju je izgubio ili oštetio (igrač ili klub).
 
(6) Nakon što vam trener dostavi Športsku iskaznicu, obaviti liječnički pregled kao bi igrač stekao pravo nastupa za klub na adresi:
Poliklinika za medicinu rada i sporta sa medicinsko- biokemijskim laboratorijem
Dom zdravlja Borovje, Zdeslava Turića 1, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 6404 480 i Fax: +385 1 6404 483
 
(7) Sportsku iskaznicu vratiti u tajništvo kluba ili predati treneru.

Leave a Reply