”Oluja 2017”: Naslov Dinamu, Hajduk treći….

Završnim utakmicama na SRC Grana Klaka završen je dvodnevni XI. Međunarodni turnir ”Oluja 95” za dječake 2007. godište koji se igra u spomen na vojno-radarstvenu akciju HV. Među 16 klubova iz BiH, Slovenije i Hrvatske naslov najboljeg pripao je Dinamu iz Zagreba koji je u polufinalu nakon izvođenja kaznenih udaraca slavio protiv Hajduka, a u finalu i protiv Lokomotive 3:1. Treće mjesto osvojio je branitelj naslova HNK Hajduk iz Splita koji je bio bolji od Sesveta 3:1. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Anes Huskić (GNK Dinamo), a najbolji strijelac je Nikolas Šimić (GNK Dinamo) s 8 golova. Najbolji vratar je Adriano Pudić iz Sesveta. Pokal i medalje pobjednicima u ime Ministra branitelja uručio je izaslanik Ilija Vučemilović. Pokale su dodjeljivali i Damir Oniško, predsjednik vijeća GČ Gornja Dubrava, Paško Palić, dopredsjednik NK Dubrava Tim kabel, Robert Grdović (ZNS) i Josip Bandur, član vijeća GČ Gornja Dubrava. Dubrava Tim kabel je svoj nastup na turniru završila u četvrtfinalu porazom od Lokomotive nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Dinamo pobjednik ”Oluje 2017”

FINALE: 

GNK DINAMO – LOKOMOTIVA   3-1  (1-1)

GNK Dinamo: Rajić, Perković, Dečur, Kasumović, Chelfi, Baković, Mikić, Jozić, Vrzić, Bećirović (2), Šimić (1), Čordaš, Kramarić, Zebić, Huskić. Trener: U.Klingor
Lokomotiva: Kostopeč, Pernar (1), Kasalo, Godec, Anić, Tonžetić, Penezić, N.Godec, Žaja, Gašparac, Lecher, Markulin, Subotić, Zanki, Tomeljak. Trener: H.Knežević

Lokomotiva osvojila drugo mjesto

Treće mjesto HNK Hajduk

Darko Šantek (NK Dubrava Tim kabel) i naj igrač Anes Huskić

Zvonko Paclik (počasni predsjednik NK Dubrava Tim kabel) i naj strijelac Nikolas Šimić

Josip Bandur (član vijeća GČ Gornja Dubrava) i Naj golman Adriano Pudić

IZJAVE:

”Sve su ekipe bile dobre, ali utakmica u polufinalu protiv Hajduka je bila posebna. Imali smo više sreće i prošli u finale. U ovoj dobi je lijepo biti prvi, ali ima puno važnijih stvari koji smo mi prezentirali na ovom turniru. Imali smo širok kadar igrača i svi su dobili priliku. Turnir je odlično organiziran, i ja sam već dugo godina sudionik ovog turnira. Drago mi je da smo nakon dvije godine trofej vratili u Grad Zagreb, a ono što me posebno veseli ovdje je ovaj kompleks koji je pri svom završetku što bi učinilo turnir slijedeće godine još boljim”..Ugo Klingor (trener GNK Dinamo)

” Utakmica polufinala protiv Dinama je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Prošle godine smo osvojili turnir udarcima iz penala, a sada smo ostali bez finala. Sve u svemu nisam nezadovoljan kako smo igrali. Mogu reći da smo bili lijepo primljeni uz odličnu organizaciju turnira, a jedina zamjerka je bila ova vrućina koju bi bilo dobro izbjeći”Danijel Vušković (trener HNK Hajduk)

” Vrlo smo zadovoljni organizacijom turnira na kojem na sreću nije bilo ozljeda igrača, a koliko znam ni prigovora ostalih klubova. Konačnim otvaranjem terena s umjetnom travom želja nam je slijedeće godine da se ovaj turnir igra i na prirodnoj i na umjetnoj travi i pod svijetlima reflektora što bi nam značajno olakšalo organizaciju turnira gdje predviđamo nastup 32 kluba s jednim danom više”...Darko Šantek (NK Dubrava Tim kabel)