Petković ”Na pobjedama gradimo igru”’

Dubrava Tim kabel je u subotu u Sesvetama po teškim vremenskim prilikama svladala Pazinku iz Pazina i upisala prvu ”domaću” pobjedu, a drugu uzastopnu što je momčad Borisa Perkovića dovela na diobu sedmog mjesta.

Odlično otvaranje utakmice donijelo je prigodu Miokovića već u 50 sekundi, a prvi pogodak dijelo je Gorana Petkovića koji je nakon uspješno izvedenog kaznenog udarca protiv Trnja upisao svoj drugi pogodak, a prvi iz igre ” Napokon je i meni ”sjelo” da zabijem iz igre i nadam da će još biti takvih golova” ..kaže Petković koji se slaže da je šteta što Dubravaši već u prvom poluvremenu nisu imali veću prednost od 2-0 ”Na početku smo dobro krenuli. Sve nam se otvorilo i uz odlično kretanje prava je šteta da nismo zabili još koji pogodak da rješimo utakmicu. U nastavku se Pazinka uspijela nametnuti i biti čak malo opasnija, a na kraju nam se dogodi taj ”glupi” gol s kojim smo skoro doveli u pitanje pobjedu”.

S dvije uzastopne pobjede i sedam bodova u posljednja tri kola s puno se optimizma ulazi u ritam srijeda-subota koji očekuje Dubravaše u iduća dva tjedna ”Na ovom optimizmu i osvojenim bodovima možemo dalje graditi našu igru i pobjede”..kazao nam je Petković nakon susreta”.