Ulazni Ml.pioniri, Limači i Zagići pobjednički kroz Lučko…

Protekli vikend uspješne su bile selekcije Ulaznih ml.pionira, Limača i Zagića koji su u 5.kolu 1. ZNL na gostovanju u Lučkom upisali pet pobjeda.

Ulazni ml.pioniri su pod vodstvom Darka Šanteka slavili pobjedu 3-0, a pogotke su postigli Mateo Sertić, Antonio Klarić i Dominik Glasnović. Bila je to treća pobjeda ove sezone u kojoj su nastupili Cik, Radas, Glasnović, Pavić, Tunjić, Sertić, Aralica, Terihaj, Prekpalaj, Karadakić, Klarić (Brtan, Jurin, Đokić, Berišić).

Limači A-1 i A-2 pod vodstvom trenera Maria Štimca upisali su pobjede. Limači A-1 su za prvu pobjedu u sezoni slavili 1-0, a nastupili su u  sastavu: Gašpar, Beljo, Gabelica, Trajbar, Peša, Zember, Perić, Vidović, Žižanović (Barunović, Jezerčić, Jakopović, Burić, Balen). Limači A-2 su slavili drugu pobjedu u sezoni 2-1, a nastupili su u sastavu: Kovačević, Herceg, Kardum, Jazvić, Lukač, Ćibarić, Udovičić, Palić, Klarić (Novak, Bizjak, Hrvojević, Gabričević, Habjanec, Vlajčić).

Zagići A-1 trenera Veselka Ćorića slavili su pobjedu 3-0 što im je bila prva ove sezone. Nastupili su u sastavu: Gajin, Kramarić, Jurković, Koričančić, Brcković, Bošnjak, Babić, Kocman, A.Palić, Miholjek, Brkić (Dučkić, Đekić, Spajić, Lukač, S.Palić). Prvu pobjedu upisalu su i Zagići A-2 koje vode Ivica Laškarin koji su slavili 5-2. Nastupili su u sastavu: Marelja, Jakopović, Udovičić, Stipić, Šabarić, Starešinić, Srpak, Marković, Kardum, Sokolić, Skok (Palić, Zorc).