Perković ” Prvenstvo nam je važnije od kupa”

Nogometaši Dubrave Tim kabel u četiri dana dva puta će igrati protiv HAŠK-a. U srijedu (15.30) slijedi susret osmine finale kupa ZNS-a, a u subotu i susret 10.kola 3.HNL Zapad. Oba susreta igraju se na stadionu HAŠK-a, a u kup dvoboju domaćini će biti Dubravaši.

Na tri uzastopne pobjede u 3.HNL nadovezala se i pobjeda u Sv.Klari u okviru kupa ZNS-a što je samo još više podiglo raspoloženje u svlačionici na zadovoljstvo trenera Borisa Perkovića ” Ja sam i nakon slabijeg starta govorio da je naša momčad sposobna biti u gornjem dijelu tablice, odnosno među prvih pet, šest ekipa. Sada smo u jednom pozitivnom ritmu, a protiv Dugog Sela smo dobili utakmicu i bez prvog strijelca Dragana Juranovića. Nama je prioritet prvenstvena utakmica protiv HAŠK-a u subotu, a u ovoj prvoj međusobnoj utakmici priliku će većinom dobiti igrači koji manje igraju”

HAŠK je prije deset dana ostao bez dugogodišnjeg trenera Ratka Ninkovića, a momčad je preuzeo Velimir Babić i već proteklog vikenda osvojio bod na nezgodnom gostovanju na Krku.