El Saleh ”U maratonskoj ligi ostala je žal za Drugom HNL”…

Dubravaši su porazom u Španskom završili odličnu sezonu u 3.HNL Zapad osvojivši treće mjesto, a nakon posljednjeg susreta momčad se na zajedničkoj večeri okupila na ŠRC Grana Klaka gdje je mogla proslaviti uspješnu sezonu. Kapetan Adel El Saleh na početku razgovora osvrnuo se na posljednji nastup ”Bili smo motivirani dobiti posljednju utakmicu jer smo željeli ostvariti što bolji rezultat i pokazati još jednom da smo s pravom najbolja momčad drugog dijela sezone. Nažalost izgubili smo, ali bez obzira na sve iza nas je sjajna sezona iza koje je ostala žal što nismo izborili nastup u Drugoj HNL”.

Sezona u kojoj su Dubravaši kao domaćini krenuli iz Sesveta s Borisom Perkovićem na klupi, a drugi dio se vratili na umjetni teren SRC Grana Klaka s Krešimirom Sunarom na klupi bez najboljeg strijelca Dragana Juranovića te još nekoliko važnih igrača. Momčad je kompletirana nekolicinom kvalitetnih igrača što je kulminiralo sjajnim proljetnim dijelom sezone ”Ja bi čestitao još jednom stručnom stožeru koji je podigao sve na višu razinu i svim igračima, a pogotovo onima koji su došli drugi dio jer su se sjajno prilagodili i bili smo jedna prava ”klapa”. Moram reći da sam prije ove polusezone i ja bio malo skeptičan, ali poznavajući trenera Sunaru koji je okupio odličnu momčad uz upravu kluba koja je popratila želje napravili smo respektabilnu momčad koja je kroz pripremne utakmice pokazala svoju kvalitetu, a naša nepobjedivost je trajala pola godine”.

Dugačka sezona donijela je zbog vremenskih neprilika kasniji početak drugog dijela, ali i završila drugi vikend u lipnju što je za igrače donijelo dodattni napor igranja po vrućinama ”Seniorski nogomet igram više od petnaest godina i nikada mi sezona nije završila 9.lipnja. Općenito o ligi s 18 klubova nemam dobro mišljenje, jer ova liga je preduga, a evo ni sada se još nezna koliko klubova ispada iz lige”

Na kraju razgovora uvijek je zanimljivo pitanje što i kako dalje ”Teško je sada govoriti o novoj sezoni i planovima. Mario Barić i ja smo najstariji u momčadi, i ukoliko bi momčad s ovim trenerom ostala na okupu svakako da bi slijedeće sezone bili glavni kandidati za prvo mjesto. Vrijeme će pokazati sve u kojem smjeru će ići planovi za novu sezonu”..kazao nam je na kraju kapetan Dubravaša naglasivši nekoliko puta sjajne suigrače, stručni stožer i upravu na putu do ponajbljeg rezultata u posljednjih dvadeset pet godina.