Šugić ” U derbiju s Trnjem zanima nas samo pobjeda”…

Nakon remija u Dugom Selu pred nogometašima Dubrave Tim kabel u srijedu (17.00 – Grana Klaka) je novi domaći ispit u 3.kolu 3.HNL  Zapad. Suparnik je Trnje koje je u prva dva kola upisali svih šest bodova svladavši na domaćem terenu Opatiju i Jarun.

U Dugom Selu smo bolje ušli u utakmicu i odigrali dobro prvo poluvrijeme. U drugom smo se nakon njihovih naleta uspijeli obraniti i činilo se da će doći taj drugi gol. Ipak nažalost mi smo primili pogotak i na kraju smo i spašavali ”živu glavu”, ali i imali priliku odnijeti sva tri boda. Između ostalih i ja sam imao tu posljednju šansu. Mislim čak kad se pogleda sve da je taj rezultat najrealniji”…kaže Mirko Šugić nakon susreta u Dugom Selu.

” U prijateljskoj utakmici s njima smo vidjeli da su oni jako dobra momčad. U neku ruku to je derbi i mi kao domaćini se moramo postaviti kao ”gazde ” na Klaki i ono što nas zanima je samo pobjeda. Nemamo pravi na nikakav izgovor već krenuti po pobjedu. Iako se potencira podatak da nismo efikasni na startu lige mislim da to nije istina. Mudražija je odličan napadač što je već puno puta pokazao i zabio je u prvom kolu gol. Tu je i Nakić i nema realnih osnova za takvu priču”

U sedam dana Dubravaše očekuju tri utakmice, jer će nakon susreta protiv Trnja već u subotu gostovati kod Jaruna ” Radili smo naporno u pripremnom periodu i spremali se za taj ritam. Nije potrebno isticati neki mogući umor ili probleme s fizikalijama. Spremni smo i želimo što više bodova uoči pauze”.

Match

Vrbovec Jadran Poreč

2 - 1

3. Match Day

05/09/2018, 17:00

Vrbovec