Dubravaši uvjerljivo nadigrali Opatiju…

Nakon dva tjedna nastavljena je sezona u 3.HNL Zapad, a Dubravaši su u 5.kolu na svojoj Grana Klaki nadigrali Opatiju 6-3 i tako upisali drugu uzastopnu pobjedu, a treću u sezoni. Uoči susreta minutom šutnje odana je počast Dragi Paraću, nekadašnjem predsjedniku NK Dubrava Tim kabel koji je živio za klub, a koji nas je napustio prije 12 dana.

Furiozno prvo poluvrijeme momčadi trenera Igora Cvitanovića koja je za manje od 40 minuta postigla pet pogodaka. Seriju je otvorio Borna Marton koji je nakon ubačaja Marina Slatine zabio prvi pogodak u 4.minuti. Već u 17.minuti bilo je 2-0 kada je Marin Mudražija solo akcijom postigao svoj prvi od dva pogotka. Gosti su se nakratko vratili u susret kada je nakon jednog ubačaja Adrian Blečić smanjio rezutat. Solo akcija Filipa Hodaka donijela je treći pogodak, a nakon drugog pogotka Mudražije svoj prvijenac u dresu Dubrave Tim kabel zabio je glavom Ivo Glavaš.

Nastavak pogotkom otvara Slatina, a do kraja susreta gosti su iz nekoliko prigoda uspijeli postići dva pogotka preko Krešića i Flege.

”Prvo poluvrijeme je bilo na stvarno dobrom nivou. Drugo poluvrijeme je bilo za očekivat da ćemo malo pasti i da ćemo krenuti u neku zadovoljštinu. Znam da igrači mogu puno više i ne smiju si dozvoliti ovakvo drugo poluvrijeme iako znam da rezultat nekad možda i diktira i stvara situacije na terenu. Pobjedili smo i nastavili pobjednički niz i vjerujem da ćemo već u srijedu opet slaviti i priključiti se vrhu tablice”...kazao je nakon utakmice trener Igor Cvitanović.

DUBRAVA TIM KABEL – OPATIJA  6-3  (5-1)

Grana Klaka. Gledatelja 200.
Sudac: Turčin (Tuhelj)

Dubrava Tim kabel: Šolčić, Barić, Slatina (od 64’Kahrimanović), Marton, Hodak (od 70′ Kovačević), Glavaš, Mudražija, Šugić, Kluk (od 60’Čopec), Džaferović, Rebernjak.
Opatija: Lovrić, Jukičić, Blečić (od 46’Šolić), Rilov (od 46’Rudan), Krešić, Pejanović, Furijan, Lazić, Kovačević (od 81’Flego), Ismaili, Cvetković.

Dubrava Tim kabel već u srijedu (16.30) u 6.kolu dočekuje Novigrad.