Porazi juniora i kadeta, pobjede pionira i mlađih pionira…

Protekli vikend mlađe kategorije NK Dubrava Tim kabel postigle su polovičan uspjeh u Prvoj ligi Središte. Poraze od Trnja su doživjeli juniori kadeti, a pioniri i mlađi pioniri su slavili protiv Karlovca.

Juniori su u trećem nastupu ove sezone doživjeli drugi poraz, a Trnje je slavilo na Klaki 2-0. Momčad trenera Josipa Palića nastupila je u sastavu: Ilčić (od 46. Horvatić), Bučić, Rodić, Đumlijan, Ljubanović, Zekić (od 51′ Gečević), Domitrović, Bešlić (od 87’Gunjača), Brkić (od 72’Kuran), Vrbat (od 72’Vuković), Bijader.

Kadeti su od Trnja poraženi 3-1, a jedini pogodak za smanjenje na 2-1 postigao je Ivan Palić. Nakon odlaska trenera Davora Matića na klupu seniorske momčadi Samobora kadete je preuzeo Blaženko Bekavac. Dubravaši su nastupili u sastavu: Novosel, Pekas (od 48’Dučkić), Mamić (od 68’Platnjak), Ivanović, Srpak, Šušnjar, Barišić, Saraf (od 66”Sejdić), Radovac, Palić, Topić (od 51’Matičević).

Juniori i kadeti imaju dva zaostala susreta protiv Ponikvi (4.10) i Dinama (24.10), a u slijedećem kolu (30.09.) gostuju kod H.Dragovoljca.

Pioniri su u 7.kolu nadigrali Karlovac 3-1 i upisali treću pobjedu ove sezone. Pogotke za selekciju trenera Franje Lukačevića postigli su Marko Vuksac Ćusa, Noa Ivančić i Roberto Blaženić. Mlađi pioniri trenera Darka Šanteka su slavili 7-2 a pogotke su postigli: Mario Karadakić (3), Mateo Sertić (3) i Anton Berišić.

Obje selekcije u srijedu, 26.rujna dočekuju HAŠK.

U 4.kolu 1.ZNL Limači A1 su svladali Trnje 3-0, a Limači A2 su doživjeli poraz 2-1. U 4.kolu 1.ZNL Zagići A1 su svladali Trnje 6-1, a Zagići A2 su slavili 3-2.