Dubrava Tim kabel u nastavku slomila Novigrad….

U 6.kolu 3.HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel su svladali Novigrad 4-2 i tako upisali treću uzastopnu pobjedu. Gostima je rezultatski pripalo prvo poluvrijeme (2-1), a Dubravaši su u nastavku u samo dvadesetak minuta postigli tri pogotka i stigli do pobjede.

Gosti su poveli već nakon dvije minute kada je jedan ubačaj glavom u mrežu vratara Šolčića pospremio Joel Dah. Samo osam minuta kasnije lijepu akciju svojim prvim golom je završio Amir Kahrimanović. Novigrad prijeti iz kontranapada, a tamnoputi Dah postiže i drugi pogodak.

Puno bolji u ulazak momčadi trenera Igora Cvitanovića u nastavak susreta rezultirao je brzim izjednačenjem preko Tina Džaferovića. Treći pogodak postiže Filip Hodak, a neposredno uoči drugog pogotka Kahrimanovića gosti su preko Blaškovića pogodili vratnicu.

”Čestitam svojim igračima na drugom poluvremenu u koje smo ušli puno koncentriranije i zasluženo slavili protiv jedne mlade ekipe. U dobroj smo seriji i ja sam rekao da možemo sa svima igrati pa tako i s klubovima koji nas sada očekuju kao što su HAŠK i Vinogradar. Imamo dva dana do utakmice na Pešćenici i vidjet ćemo tko će od ozlijeđenih igrača moći participirati u toj utakmici’‘…kazao je Cvitanović nakon susreta, a njegov kolega Zoran Peruško ističe teško stanje u kojem se nalazi prošlogodišnji drugoligaš ”Težak tjedan za nas. Danas smo imali kadete na klupi, a vidjeli ste da smo utakmicu započeli s deset igrača zaštićenog godišta. Imamo još desetak dana prijeleznog roka i ja se nadam da se možemo ekipirati. Danas je bilo dobro prvo poluvrijeme, ali Dubrava je svoju kvalitetu pokazala u nastavku”.

DUBRAVA TIM KABEL – NOVIGRAD  4-2 (1-2)

SRC Grana Klaka. Gledatelja 100.
Sudac: Jelena Kumer (Braganica)
Strijelci: 0-1 Dah (3), 1-1 Kahrimanović (11), 1-2 Dah (22), 2-2 Džaferović (47), 3-2 Hodak (60), 4-2 Kahrimanović (65)

Dubrava Tim kabel: Šolčić, Barić, Hodak (od 67’Nakić), Glavaš (od 81’Čopec), Mudražija, Šugić, Kahrimanović, Kluk (od 69’Adžić), Džaferović, Rebernjak, Kovačević.
Novigrad: Nicoletti, Kitchen, Urošević, Dah (od 69’Rauch), Dikađin, Bilić (od 88’Kološ), Blašković, Bernobić, Najhart, Xie, Radetić.

Dubravaši u subotu (16.00) gostuju kod HAŠK-a na Pešćenici..

Match

Dubrava Tim kabel Novigrad

4 - 2

6. Match Day

26/09/2018, 16:30

Grana Klaka - Zagreb