Dubravaši svladali vodeći Vinogradar…

U 8.kolu 3.HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel na Klaki su svladali vodeći i neporaženi Vinogradar 2-1. Odlična utakmica momčadi Igora Cvitanovića protiv gostiju koji su i ove sezone najveći favoriti za osvajanje prvog mjesta. Na teren se nakon ozljede vratio kapetan Adel El Saleh koji je sudjelovao u akciji kod drugog gola.

Već u 9.minuti lijepo je pogodio ponajbolji pojedinac susreta Mirko Šugić s ruba kaznenog prostora za početnu prednost Ljubičastih. Gosti su brzo uzvratili i samo četiri minute kasnije iz lijepe akcije Igor Prijić je izjednačio rezultat. U završnici prvog dijela Marin Mudražija je iskoristio asistenciju Šugića za novu prednost.

Pokušavao je Šugić u prvom poluvremenu još dva puta, a u nastavku su gosti imali svoje prigode. U samoj završnici Dubrava Tim kabel je mogla i do trećeg pogotka ali je Mudražija pogodio stativu.

”Igrali smo dobro protiv sigurno najbolje ekipe u našoj ligi. Znali smo ako damo tristo posto svojih mogućnosti da možemo iznenaditi. Moji dečki su dali sve od sebe i zasluženo osvojili tri boda. Možda nam se i danas vratilo ono što smo negdje drugdje ispustili jer i danas su gosti imali svoje prigode. Nije mala stvar dobiti Vinogradar i opet smo se vratili na onak kolosjek gdje objektivno i pripadamo, a to je među vodećim klubovima”…kaže trener Cvitanović


DUBRAVA TIM KABEL – VINOGRADAR  2-1 (2-1)

Grana Klaka: Gledatelja: 200.
Sudac: S.Kapular (Brtonigla)

DUBRAVA TIM KABEL: Šolčić, Barić, Čečura, El Saleh, Marton (od 85. Cindrić), Glavaš, Mudražija, Šugić, Kluk (od 66.Čopec), Džaferović, Kovačević (od 74. Hodak).
VINOGRADAR: Bogović, Grdenić, Bagarić, Ivkovčić, Bjelanović, Pavlešić (od 46.Štulec), Prijić, Šćrbec, Čakarun, Jozić (od 46.Topić), Dučkić.