Cvitanović ”Idemo po nastavak uspješnog niza”…

Dubrava Tim kabel će u subotu (13.30 – Grana Klaka) dočekati Ponikve u 14.kolu 3.HNL Zapad. Iza Dubravaša je niz od deset bodova u četiri posljednje utakmice koji ih je doveo na diobu drugog mjesta. Uoči završne četiri utakmice prvog dijela sezone trener Igor Cvitanović kaže ”Očekujemo nastavak dobrog niza i dobrih igara te zadržavanje mjesta gdje se nalazimo. Naravno da neće biti lako jer su sve utakmice teške i ozbiljne. Sada će i tereni biti u lošijem stanju izuzev našeg jer igramo na umjetnoj travi. Naravno ako malo popustimo da nas suparnici mogu kazniti, ali u ovom trenutku smo u dobroj formi i nema razloga da se ikoga bojimo. Razmišljamo samo o prvoj slijedećoj utakmici i maksimalno se pripremamo za Ponikve”. 

U posljednje dvije domaće utakmice Dubrava Tim kabel je postigla 10 pogodaka (po pet Krku i Maksimiru) ” Mi igramo napadački i stremimo prema tome da damo gol više suparniku, a sada je teško reći hoćemo li toliko pogodaka postići i protiv Ponikvi”

Klub iz Gajnica novi je član Treće lige i nalazi se na 11.mjestu s deset bodova manje od Dubravaša ”Ja još uvijek upoznajem ekipe u ovoj ligi. Kada se gleda po tablici može se nešto nazirati. Oni su došli iz četvrte lige i naravno da im treba iskustva natjecanja i bez obzira na to oni su čvrsta i homogena ekipa koja svakome može napraviti problema. Naravno da smo mi favoriti i kada se gleda tablica i igramo doma.Ja sam ih gledao protiv Trnja gdje su odigrali jednu dobru, kvalitetnu mušku utakmicu i ja ih tako očekujem da će se predstaviti i na Klaki. Vjerujem u našu novu pobjedu”.

Match

Orijent 1919 HAŠK

3 - 1

13. Match Day

03/11/2018, 14:00

Rijeka