Dubravaši nadigrali Jarun…

Dubrava Tim kabel je u 21.kolu 3.HNL Zapad upisala i četvrtu uzastopnu proljetnu pobjedu. Na Grana Klaki svladan je Jarun 4-1. Gosti su u prvih pola sata prijetili Mariu Mustapiću, a Dubravaši pogotke postigli u posljednjih deset minuta. Oba puta strijelac s 11 metara bio je Filip Hodak. Prvi puta u 38.minuti kada su nakon udarca Marka Galića gosti igrali rukom u svom šesnaestercu, a drugi puta u 44.minuti kada je srušen Galić.

U nastavku smo vidjeli još tri pogotka i to u posljednjih deset minuta. Najprije je na asistenciju Mateja Adžića svoj treći pogodak postigao Hodak, a nakon smanjenja gostiju preko Mateja Čičkovića i četvrti gol Dubrave Tim kabel je suradnja Adžića i Hodaka, a ovoga puta je strijelac bio Adžić.

Porazom Orijenta Ljubičasti sada imaju šest bodova prednosti u odnosu na trećeplasirane Riječane.

Dubravašima sada slijede dva uzastopna gostovanja kod Opatije i Novigrada.

DUBRAVA TIM KABEL – JARUN   4-1  (2-0)

Grana Klaka. Gledatelja: 200
Sudac: Maržić (Rijeka)
Strijelci: 0-1 Hodak (38-11m), 2-0 Hodak (44-11m), 3-0 Hodak (80), 3-1 Čičković (84), 4-1 Adžić (87)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Turkalj (od 46. Džaferović), Čopec, Kluk, El Saleh, Tolić, Hodak, Glasnović (od 60. Kelemen), Galić (od 78.Adžić), Ljubanović, Čolić.
JARUN: Vojnić, Pavletić (od 72.Čičković), Ačkar, Pavičić, Konjević, Đurić, Šoša, Hercigonja (od 56.Džaja), Herceg (Od 57.Vučemilović-Vranjić), Martinko, Šimić.