Dubravašima golijada na Klaki…

U prvoj utakmici 26.kola 3.HNL Zapad nogometaši Dubrave Tim kabel su na Klaki u pravoj golijadi svladali Vrbovec 6-3. Po dva pogotka postigli su Džaferović i Hodak, a jedan Mudražija i Prenkpalaj.

Dubravaši su odigrali odličnih prvih pola sata. Već u 12.minuti Marin Mudražija je pogodio gredu nakon ubačaja Filipa Hodaka. Tri minute kasnije Tin Džaferović je postigao prvi pogodak, a asistent je bio Borna Marton. Pritisak Dubrave Tim kabel urodio je plodom u 21.minuti kada je nakon udarca Martona vratar gostiju odbio loptu, a Hodak pospremio loptu u mrežu. Gosti su rezutat smanjili u 40.minuti kada je nakon ubačaja pogodio Domagoj Colarić. Vrbovec je imao i kontranapad u posljednjoj minuti prvog dijela, ali je Mario Mustapić spriječio izjednačenje.

Već u 47.minuti Džaferović je lijepom akcijom postigao svoj drugi pogodak, a da se gosti neće predati potvrdio je sjajni gol bivšeg Dubravaša Luke Nakića u 58.minuti. Samo dvije minute kasnije lijepi ubačaj Mateja Adžića u pogodak je pretvorio Marin Mudražija. Golijada je nastavljena kada je svoj drugi pogodak za Vrbovec postigao Nakić u 68.minuti, a pet minuta kasnije nakon što je rukom igrao Filip Pluščec u kaznenom prostoru Vrbovca svoj drugi,a peti pogodak za Dubravaše postigao je Hodak. U finišu šeti pogodak za domaćine postigao je Denis Prenkpalaj.

DUBRAVA TIM KABEL – VRBOVEC    6-3    (2-1)

Grana Klaka. Gledatelja 150.
Sudac: Maržić (Rijeka)

Strijelci: 1-0 Džaferović (15), 2-0 Hodak (21), 2-1 D.Colarić (40), 3-1 Džaferović (47), 3-2 Nakić (58), 4-2 Mudražija (60), 4-3 Nakić (68), 5-3 Hodak (73-11m), 6-3 Prenkpalaj (87)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Čopec (od 79’Čečura), Kluk, El Saleh, Marton (od 74’Slatina), Mudražija, Katavić, Džaferović, Čolić, Hodak, Adžić (od 61’Prenkpalaj).
VRBOVEC: Jurić, Ćosić, Šimić (od 79’J.Colarić), D.Colarić, Krizmanić (od 53’Babić), Dimović, Vimislicky (od 57’Vrtar), Malkoč, Slišković, Nakić, Plušćec.

U slijedećem kolu 27.travnja Dubrava Tim kabel gostuje na Krku.