Ivanović ”Sa žiteljima Dubrave slavimo ovaj veliki rezultat”…

Utakmicom protiv Kurilovca u nedjelju (17.30 – Grana Klaka) nogometaši Dubrave Tim kabel završavaju jednu od najuspješnijih sezona u povijesti. Osvajanje drugog mjesta i plasman u 2.HNL veliki je rezultat cijele momčadi, stručnog stožera i uprave kluba koja u nedjelju poziva navijače da u što većem broju ispune tribine Grana Klaka, a po završetku utakmice očekuje nas bogati gastro-zabavni program uz prigodni vatromet ”Želimo sezonu završiti pobjedom i razveseliti barem 2000 ljudi koliko najmanje očekujemo u nedjelju. Želimo svi zajedno proslaviti ne samo tu pobjedu već naravno i ulazak u 2.HNL. Očekujemo dolazak jako puno uglednih gostiju iz sporta, ne samo iz nogometa. Tu su naši prijatelji iz klubova s područja Dubrave, cijelog Zagreba, iz HNS-a i ZNS-a. Doći će nam i gradonačelnik Milan Bandić koji je uvijek dobrodošao na sva naša događanja. Pozivamo žitelje Dubrave da lijepo nedjeljno predvečer iskoriste za dolazak na Klaku i pozdrave ovaj sjajan uspjeh.”..kaže predsjednik kluba Roko Ivanović koji je najavio bogati gastro sadržaj s pečenim volim, janjetinom uz ”Šarmere” koji će predvoditi glazbeni dio programa.

Trener Darko Šantek uoči posljednje utakmice ima nekoliko igrača koji imaju probleme s ozljedama pa će ih poštedit nedjeljnog nadmetanja ” Svakako bi željeli pobjedom završiti ovu sezonu iako je utakmica malo po strani s obzirom na samu feštu koja se sprema nakon utakmice. Iako smo oslabljeni nećemo riskirati s ozlijeđenim igračima jer smo svoj posao napravili prije posljednjeg kola i ovo je nagrada svima. Meni će po mojoj želji ovo biti zadnja seniorska utakmica pa bi mi i to bio jedan motiv da odigramo dobro. Ne bi htio s tim opterećivati igrače koji su bili predobri i korektni i napravili veliki uspjeh i koji će ostati zapisani u klupskim almanasima.”..kaže Šantek čiju će sjajnu selekciju mlađih pionira prije početka susreta pozdraviti gledatelji i čestitati na sjajnim ovosezonskim igrama i osvajanju turnira ”Darko Mateša”.

Kapetan Adel El Saleh uspio je s Dubravašima dočekati ulazak u 2.HNL gdje Ljubičasti nisu bili od 1995.godine ” Bili smo nabrijani prošlo kolo da pobjedom osiguramo drugo mjesto i to smo uspijeli u Poreču. Proslava je sada izbila u prvi plan i još jedanput bi pozvao sve bivše igrače i ljude koji vole ovaj klub da zajedno proslavimo ovaj lijep rezutat koji smo čekali 24 godine.Vjerujem da se Dubrava Tim kabel može što duže zadržati u 2.HNL i slijedeće sezone bi bili zadovoljni ostankom u ligi bez nekog stresa.”