Dubravašima remi s Dugopoljem…

U 3.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel je kao domaaćin u Sesvetama remizirala s Dugopoljem 2-2. Bio je to susret s dva različita poluvremena u kojem je prvo pripalo Dubravašima, a nastavak gostima koji su posljednjih pola sata igrali s igračem više.

DUBRAVA TIM KABEL – DUGOPOLJE  2-2    (2-0)

Sesvete: Stadion Sv.Josip Radnik. Gledetalja 300.
Susac: D.Kulušić (Šibenik)

Strijelci:  1-0 Juranović (2′-11m), 2-0 Alghoul (20′-11m), 2-1 Markota (52′), 2-2 Jurić (78′)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Alghoul, Juranović (od 86’Šugić), Tolić, Mudražija (od 74’Clarismario), Boršić, Glasnović, Cerovec (od 46’Kelemen), Glavaš, Cruz, Šutalo.
DUGOPOLJE: Ćubić, Rodić, Čerina, Bašić, Markota, Primorac, Dobrić (od 75’Kuliš), Budalić (od 40’Bašić), Dadić, Jurić, Jovanović (od 88’Bosančić).

Dubravaši su odlično otvorili utakmicu i poveli već u 2.minuti kada je Dragan Juranović iskoristio kazneni udarac koji je izborio Marin Mudražija. Pogotku je prethodila obrana vratara Dugopolja Hrvoja Ćubića koji je odbio loptu koju je uputio Muhamed Alghoul. U 20.minuti srušen je Juranović, a Alghoul precizan s 11 metara za prednost 2-0. Dvije minute kasnije lijep pokušaj Mateja Glasnovića završio je pored vratnice.

U nastavak su pogotkom ušli gosti koji su preko Ivana Markote u 52.minuti smanjili rezultat.Uslijedili su pokušaji Juranovića i Šutala, a od 62.minute Dubrava Tim Kabel je ostala s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Glasnović. Deset minuta kasnije Marko Jurić je izjednačio rezultat.

Sada slijedi pauza zbog nastupa reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za EP, a za 15 dana Dubravaši gostuju kod druge momčadi Hajduka. U utorak, 3.rujna u prijateljskm susretu u Sv.Martinu na Muri momčad Gorana Gajzlera odmjerit će snage s prvakom Kuvajta Al-Qadsia.