Kadeti svladali Trnje, bod pionirima, porazi juniora i mlađih pionira…

U 3.kolu Prve lige Središte juniori i kadeti Dubrave Tim Kabel ugostiti su vršnjake iz NK Trnje. Juniori su poraženi 2-1 iako su poveli već u 7.minuti preko Maria Sarafa. Gosti su do izjednačenja stigli u 61.minuti, a 12 minuta kasnije postigli su i pobjedonosni pogodak. Za sastav trenera Alena Šušnića koji je ostao na tri osvojena boda nastupili su: Panža, Vavra, Zelić (od 64’Bešlić), Ivanović, Rodić (od 46’Topić), Barišić, Kralj, Domgjonaj, Šušnjar (od 71’Domitrović), Škrabl (od 83’F.Saraf), M.Saraf (od 64’Mamić).

Kadeti trenera Franje Lukačevića upisali su i drugu pobjedu u drugom nastupu. Svladali su Trnje 2-0, a oba pogotka zabio je Nino Palašić u samo dvije minute (51 i 53). Dubravaši su nastupili u sastavu: Terihaj, Saraf, Sarić, Baković (od 41’Orešković), Šošić, Palašić, Ivančić, Djokić (od 73’Matičević), Vuksan Ćusa (od 73’Čulo), Markić, Gavrić (od 41’Pekas)

Sijedeće nedjelje juniori i kadeti gostuju kod NK Prečko.

Pioniri su nakon dvije startne pobjede u 3.kolu Prve lige Središte remizirali u Sisku kod Segeste 2-2. Mateo Sertić i Karlo Barberić su doveli sastav Darka Šanteka u prednost 2-0, ali su domaćini preko Prodanovića i Brlića stigli do izjednačenja.

Mlađi pioniri trenera Josipa Palića su poraženi 3-1, a poveli su već u 2.minuti preko Saše Nardića.

Slijedećeg vikenda pioniori i mlađi pioniri su domaćini HAŠK-u.