Susjedski derbi uoči pauze…

Dubrava Tim Kabel će formalno biti domaćin Sesvetama u 9.kolu 2.HNL. Susret se igra u subotu od 15.30 na stadionu Sv.Josipa Radnika. Obje momčad su nakon poraza u 7.kolu slavile u utakmicama igranim u srijedu i postigli po četiri pogotka. Iako je pobjeda u Sigetu sjajna trener Dubrave Tim Kabel Krešimir Sunara morao je svoje misli i misli momčadi prebaciti na susjedski derbi ”Nakon jedne izvanredne utakmice u srijedu ja se nadam i vjerujem da ćemo pokazati jedno novo lice kao ”domaćini” u Sesvetama jer u dosadašnjim domaćim utakmicama nismo imali veći učinak. Bez obzira što su Sesvete na svom terenu vjerujem da će pristup i vjera koju moramo imati kada smo domaćini biti na pravom nivou. Uz sav respekt prema Sesvetama koje su godinama u vrhu 2.HNL i nisu slučajno jer imaju kvalitetu ja vjerujem u svoju momčad da možemo do tri boda”

Tri susreta su kao domaćini Dubravaši odigrali u Sesvetama i osvojili dva boda (Dugopolje, Rudeš), a bolji učinak bilježe na gostovanjima ” Mi se moramo ponašati kao da smo mi domaćini. Uz pravi pristup i malo sreće nadam se pozitivnom rezultatu” ističe vratar Dubravaša Mario Mustapić koji očekuje odličnu atmosferu i na tribinama ”Dugo se nije igrala službena utakmica između Dubrave TK i Sesveta. Vjerujem da će biti veliki broj gledatelja na obje strane i da će uživati u jednoj dobroj utakmici u kojoj se mi nadamo pozitivnom ishodu.

Ovo će posljednja utakmica Dubravaša uoči dvotjedne pauze u 2.HNL, a prije gostovanja u Solinu (19.listopada) tri dana ranije uslijedit će susret 1/8 kupa ZNS-a protiv Ponikvi u Gajnicama.