Bez pogodaka protiv BSK-a…

U 13.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel i BSK odigrali su bez pobjednika i pogodaka (0-0). Susret u kojem su Dubravaši imali puno više izglednih prilika, ali pokušaji Mudražije i Juranovića, te Valentića (greda) nisu našli put prema mreži vratara gostiju Nikole Ilinčića.

Dubravi Tim Kabel u prilog je išla činjenica da su gosti od 47’minute igrali s igračem manje jer je zbog dva žuta kartona isključen Roman Gbane.

DUBRAVA TIM KABEL – BSK  0-0   (0-0)

Dubrava Tim Kabel: Mustapić, Juranović, El Saleh, Tolić, Pasariček, Valentić, Mudražija (0d 80’Clarismario), Boršić, Korca (od 77’Cerovec), Oliveira Cruz, Kelemen.
BSK: Ilinčić, Mitrović, Košanin (od 46’Popović), Muženjak, Gbane, Dabro (od 88’Ćorić), Dalić, Mihaljević, Kovačić, Gvozdenović, Žuljević (od 70’Blatančić).

”Nemam što prigovoriti svojim igračima. Nažalost ako iz šest, sedam prilika ne zabiješ gol onda nemožeš ni pobjediti utakmicu.Dominirali smo cijelu utakmicu i bili bolja ekipa, a falio je samo taj gol koji nismo uspijeli zabiti. Ovaj teren u Sesvetama kao da je uklet za nas, ali treba vjerovati i treba raditi i trenirati pa će doći i pobjeda. Sada dva tjedna imamo pauzu gdje trebamo dobro izanalizirati sve i pripremiti se za posljednja tri kola da pokušamo napraviti što više”..kazao je nakon susreta trener Dubrave Tim Kabel Krešimir Sunara.

Slijedi dvotjedna pauza nakon koje Dubravaše očekuje gostovanje kod vodećeg Šibenika.