Poraz u nastavku od Kustošije…

U 14.kolu 2.HNL Dubrava Tim Kabel je kao domaćin u Kustošiji ugostila upravo Kustošiju. Susret je završen pobjedom Kustošije 2-1 koja je u nastavku okrenula prednost Dubravaša koji su poveli u 44.minuti preko Tina Andreja Tolića, U 68.minuti izjednačio je Roko Ivanković, a vodeći i pobjedonosni pogodak postigao je Ivan Đaković.

Bio je tu susret u kojem je Dubrava Tim Kabel bila bolja u prvom, a Kustošija u drugom poluvremenu ” Dva totalno različitra poluvremena. U prvom smo dominirali i nismo praktički dozvolili Kustošiji udarac po golu. U drugom poluvremnu stvarno neznam što se dogodilo, jel to možda nervoza od te prve domaće pobjede. Moramo skupiti glave i pokušati tu posljednju utakmicu ove polusezone dobiti”…kaže strijelac Tolić.

Ovu polusezonu Dubrava Tim Kabel će završiti još jednim domaćim susretom u Kustošiji slijedeće subote kada u goste dolazi Croatia iz Zmijavaca.

DUBRAVA TIM KABEL – KUSTOŠIJA  1-2  (1-0)

Kustošija. Gledatelja 200.
Sudac: Turčin (Tuhelj)
Strijelci: 1-0 Tolić (45), 1-1 Ivanković (69), 1-2 Đaković (75)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Čolić (od 56’Šutalo), Alghoul (od 79’Pasariček), Juranović, El Saleh, Tolić, Valentić, Boršić, Cerovec (od 77’Clarismario), Korca, Kelemen.
KUSTOŠIJA: Radelić Žarkov, Pavković, Ntcmanda (od 46’Ivanković), Šimunić, Vukadin, Jugović, Ljubanović (Od 64’Đaković), Deak, Šlogar, Jurčec (od 79’Štimac), Kovačević.