Dubravašima 2.Memorijal ”Drago Parać”, Miličević naj igrač…

Nogometaši Dubrave Tim Kabel pobjednici su 2. Memorijalnog turnira ”Drago Parać” koji je danas nakon deset dana završen na Grana Klaki. Dubravaši su u finalu slavili protiv Maksimira 5-3 u susretu gdje je Maksimir dva puta vodio preko Adžića i Horvata, a za Dubravaše su pogađali Juranović, Alghoul, Korca i dva puta Mudražija.

Treće mjesto osvojilo je Dugo Selo koje je nakon kaznenih udaraca bilo bolje od Kustošije. U regularnom dijelu bilo je 3-3. Pete su Sesvete koji su slavile protiv Vinogradara 4-1 uz 3 pogotka najboljeg strijelca turnira Mihovila Geljića (6 golova).

Mihovil Geljić naj strijelac i Ivan Topčić

Sedmi je Hrv.Dragovoljac koji je s 2-0 svladao Zagorec iz Krapine. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Miličević iz NK Dubrava Tim Kabel. Naj vratar je Mario Mustapić iz NK Dubrava Tim Kabel.

Ivan Miličević naj igrač

Mario Mustapić naj vratar

Prigodne pokale najboljim momčadima i pojedincima dodijelili su Karlo Parać (sin Drage Paraća), Tomislav Svetina, predsjednik ZNS-a, Zorislav Srebrić u ime HNS-a, Ilija Sliško, izaslanik Damira Oniška predsjednika vijeća GČ Gornja Dubrava, Mihajlo Ninić ispred organizacijskog odbora te predsjednik i dopredsjednik NK Dubrava Tim Kabel Roko Ivanović i Ivan Topčić.