Pioniri kod Hajduka u četvrfinalu Kupa…

Generacija pionira 2005/2006.godište u petak putuje u Split gdje je u subotu točno u podne na pomoćnom terenu stadiona Poljud očekuje susret četvrtfinala Kupa HNS-a.Trener Darko Šantek na ovaj susret vidi 18 igrača, a njih 9 je ulazno 2006.godište ”Već sami plasman u četvrfinale je veliki rezultat za naš klub i ovu generaciju igrača. Moram reći da pola naše selekcije čine igrači 2006.godište, a igramo protiv Hajdukove generacije 2005. Oni su domaćini, a samim tim i favoriti, ali mi se sigurno nećemo predati već pokušati napraviti još jedan veliki rezutat’‘..dodaje Šantek ističući kako je nekoliko igrača iz generacije 2005/2006 napustilo klub i pristupili Dinamu i Lokomotivi.

Za Dubravu Tim Kabel će nastupiti: Vuksan, Kovačić, Djokić, Osmanović, Šantek,  Maras,  Huzek, Čolakić, Perković, P.Glasnović, D.Glasnović, Macan, Sertić, Berišić, Karadakić, Tunjić, Mandić, i Brtan.

Generacija 2006.godište može se pohvaliti sjajnom prošlom godinom kada je osvojila nekoliko turnira, a svakako najznačajniji je turnir ”Darko Mateša” gdje su pobjeđivani Dinamo, Rijeka, Osijek i Hajduk.

U ostalim susretima četvrtfinala Kupa igraju Osijek – Istra, Dinamo – Varaždin, Cibalia – Slaven Belupo.