Sunara ”Nastavak priprema u srijedu, novi igrači dodana vrijednost”

Nakon jutrošnjeg treninga razgovarali smo s trenerom Krešimirom Sunarom koji je nakon tri tjedna treninga dao igračima slobodno do srijede, 8.srpnja kada slijedi nastavak rada i priprema za novu sezonu. Trener se osvrnuo na tri najvažnije točke u ovom dijelu priprema.

O pripremama➡️ ”Mislim da smo ovaj ciklus od 20 dana napravili jako dobro s obzirom na veliku pauzu koju smo imali. Odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu zbog činjenice da uđemo u normalni ritam rada. Prilagodili smo se situaciji i treninzi su bili nižeg intenziteta i nisu bili na onoj razini na kojoj su u vrijeme priprema za sezonu. Vraćamo se treninzima u srijedu, a iduće subote 11.srpnja imamo u planu odigrati utakmicu protiv Sesveta, da bi vikend poslije nastupili na turniru u Ruščici gdje će igrati drugoligaši iz Slavonije. Plan je do početka prvenstva odigrati još četiri utakmice i sigurno da će biti prostora i prilike da se kroz pet i pol tjedana što bolje uigramo”

Igrački kadar➡️”Došli su Yusuf Musa iz Šibenika, Kristijan Jurić iz Zadra, Ivan Marić iz GOŠK-a (Gabela) i Mihael Mlinarić iz Koprivnice koji će nama sigurno biti dodana vrijednost. Musa je odigrao veliki broj utakmica za Šibenik, Jurić ima iskustvo iz Zadra i prošao je Lokomotivinu školu, a Marić je mladi igrač koji ima samo 18 godina i koji je veliki potencijal, te smo uvjereni da će pokazati raskoš svog talenta. Mlinarić je prošao školu Slaven Belupa i igrač koji će sigurno imati što pokazati u našem dresu. Otišli su Cruz, Clarismario, Alghoul, Tolić, Čolić i Cerovec i što se kaže koga nema bez njega se mora i može. Mi smo im zahvalni za sve što su dali našem klubu i želimo im puno sreće u nastavku karijere. Mi se okrećemo stvaranju jedne nove momčadi.

Suživot sa virusom ➡️”Teško je pobjeći od toga i sve to nas nekako destabilizira. Nećemo se osvrtati na to već pokušavamo u skladu s mjerama raditi i nadamo se da neće ostaviti traga na nas”….